Urari, mesaje frumoase si sms pentru copii de Craciun

La multi ani, copil iubit! Sa ai sarbatori de vis, cu bucurie in suflet, pace in familie, dragoste si multa voie buna alaturi de familia ta, care te iubeste enorm!

Craciun fericit, SCUMPUL MEU COPIL! Mos-Craciun iti va aduce multe cadouri si voie buna, deoarece ai fost cuminte! Te iubesc enorm!

Sa ai zile senine, un Craciun fericit si toate cele bune, copil iubit! Sarbatori fericite! Fie ca masa ta sa fie imbelsugata, familia aproape, inima la fel de buna si sa faci cat mai multe fapte bune, in preajma sarbatorilor de iarna, si nu numai!

Copile drag, fii linistit! Sa ai sarbatori de vis, sa te bucuri din plin si sa ramai la fel de plin de viata, oriunde, oricand. Craciun minunat!

Mama pregateste bunatatile, copii asteapta nerabdatori ca Mos-Craciun sa vina pe la ei, cu daruri minunate. Si va sosi si la tine, copil frumos, pentru ca meriti tot ce e mai bun pe aceasta lume! Ai un suflet de aur si Dumnezeu te va rasplati. Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Esti minunea mea! Te iubesc nespus, si iti doresc din toata inima sa te bucuri din plin mereu de viata! Craciun fericit, sa fii sanatos, voios si zambitor!

Esti inima mea, puterea mea, frumusetea mea, copil iubit! Sa ia sarbatori de vis, si sa stii ca m-am intalnit cu Mos-Craciun, mi-a transmis ca ti-a luat cadouri minunate! Le meriti! Ai fost cumintel anul acesta.

Afara ninge linistit, sarbatorile au venit,iar tu sa stii, copil iubit, ca parintii tai iti sunt alaturi mereu, te adora si te considera prietenul lor! Te iubim nespus si iti uram un Craciun fericit!

Hai sa mergem sa ne jucam cu zapada! Sa radem din tot sufletul, sa ne simtit grozav de bine impreuna, copil iubit! Hai sa fim mereu fericit! Fie ca sarbatorile de iarna sa te gaseasca sanatos, cu masa imbelsugata, cu inima buna, speranta in suflet si cu mii de bucurii in viata ta!

Te astept sa facem un om de zapada! Sa ne bucuram si sa alergam prin omatul moale! Esti atat de dulce, copil dragalas! Sa avem un Craciun minunat impreuna, scumpul meu copil, parte din mine! Sa fii mereu fericit si sanatos!

Fericirea mea esti tu! Oglinda mea, sufletul meu. Craciun fericit si sa nu uiti niciodata ca mama te iubeste enorm!

Bradul este pregatit, la noapte vine Mos-Craciun. Sa il intampinam cu voie buna, pace in suflet, optimism si bunatate!

Craciun fericit, copil frumos! Sa ai parte de bine, adevar si frumos! Esti comoara mea! Te ador!

Mos-Craciun ti-a lasat sub brad, minunate cadouri! Vino sa le deschizi!

Fie ca Nasterea Domnului sa te gaseasca bucuros si sanatos, copil iubit! Sa ai prieteni buni, dragoste in viata, optimism si succes pe toate planurile! Craciun fericit! Chiar daca suntem departe de tine, sa stii ca te purtam in inima si in gand, in fiecare secunda!

Craciun fericit alaturi de noi, familia ta! Sper sa iti placa darurile de la Mos-Craciun! Te iubim si te asteptam in sufragerie!