Sexul nu trebuie să te plictisească într-o căsătorie pe termen lung. Pe măsură ce anii trec și îmbătrâniți, relația dvs. intimă ar trebui să se îmbunătățească. Sexul cu partenerul dvs. poate deveni mai satisfăcător pentru că vă cunoașteți foarte bine dispozițiile, obiceiurile și preferințele. Știm că viața de zi cu zi poate fi un impediment.

Treburile, copiii, finanțele și alte probleme pot pune un amortizor asupra romantismului. Acești factori de zi cu zi pot interfera atât cu dorința dvs. de sex, cât și cu găsirea timpului pentru a te bucura de sex asa cum trebuie. Există modalități de a prioritiza sexul și de a păstra interesul aprins.

Semne ale unei vieți sexuale sănătoase

Construirea și menținerea unei vieți sexuale bune cu partenerul dvs. necesită ca amândoi să depuneți timp și eforturi. In plus, este esential ca mereu sa existe lucruri noi si incitante in dormitor. Filmele pentru adulti de pe eporno te pot ajuta sa iti imbunatatesti viata intima. Acestea sunt ingredientele care vă pot ajuta să păstrați relația intimă satisfăcătoare:

• Acceptarea defectelor

• Nopti fierbinti petrecute doar voi doi

• Atracție fizică

• Comunicare productivă și semnificativă

• Disponibilitatea de a petrece impreuna timp de calitate

Nu există nici un motiv pentru care nu puteți avea o viață sexuală activă și sănătoasă pentru mulți, mulți ani. Încercați strategiile enumerate mai jos pentru a păstra aceste ingrediente cheie în căsnicia dvs.

Comunicare

Comunicarea este cheia unei vieți sexuale sănătoase și active într-o relație maritală, deci discutați unul cu celălalt. Vorbind despre lucruri superficiale poate fi distractiv, dar nu uitați să mergeți mai adânc pentru a stabili într-adevăr intimitatea. Împărtășiți-vă gândurile și sentimentele cele mai interioare unul cu celălalt în mod regulat. Intimitatea sexuală este un proces continuu de descoperire. Adevărata intimitate prin comunicare este unul dintre lucrurile care pot face sexul grozav. Cercetătorii au descoperit că o bună comunicare joacă un rol-cheie în construirea și menținerea satisfacției maritale.

Împărtasiti dorințe și așteptări

Vorbiți deschis și împărtășiți dorințele sexuale. Fii deschis și cinstit despre ceea ce vrei. Nu doriți să utilizați acest timp pentru a fi critic față de partenerul dvs.; Doar afirmați ceea ce doriți în dormitor și ce vă face să vă simțiți bine. Discutați unul cu celălalt despre așteptările dvs. privind iubirea. Așteptările false sau nesatisfăcute vă pot răni căsnicia. Dacă așteptările dvs. nu sunt îndeplinite de partenerul dvs., comunicați acest lucru. Sexul într-o relație de lungă durată se poate aprofunda și poate deveni o experiență mai bogată. Indiferent de cât de multe ori ați făcut dragoste unul cu celălalt, minunea și uimirea atracției reciproce pot fi în continuare acolo. Intra pe mdlpl.ro pentru si mai multe informatii utile.

Inițiați mai des sexul

Nu vă așteptați ca soțul / soția să fie singurul din căsnicia dvs. care este responsabil pentru romantism. Amândoi trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru o relație intimă și de succes. Iată câteva idei pentru a vă ajuta să inițiați mai des sexul.

• Arătați afecțiunea. Femeile trebuie, în special, să se simtă iubite și legate emotional de partener pentru a avea dorința de sex.

• Faceți-va timp pentru acte intime. Ceva la fel de simplu ca o îmbrățișare lungă, un sarut, sau un masaj vă pot ajuta să vă conectați și să construiți intimitate și sa transmiteti un semnal către partenerul dvs. că sunteți în starea de spirit perfecta pentru sex.

• Planificați nopți de intalnire și alte activități noi.