Scrisoare emoționantă pentru fiul meu – Cuvinte frumoase pentru băiatul meu

Dragul meu băiat,

Ce imi doresc pentru tine? Uh… Imi doresc atât de multe! Imi place sa te stiu sănătos, cu zâmbetul sincer pe buze, imi place sa te vad ca esti plin de viata si ca privesti întotdeauna partea frumoasa a lucrurilor.

Dragul meu băiat, imi doresc sa ti se îndeplinească toate dorințele, imi doresc din toată inima sa ai putere sa treci peste dezamăgiri, sa lupți pentru împlinirea visurilor tale. Tine minte: viata are urcușuri, însă, daca va veni o vreme când ti se pare ca tot cobori, adu-ti aminte ca toate au o rezolvare pe lumea aceasta. Si toate au un scop in aceasta viata. Iar viata… este deosebit de frumoasa!

Fiule, evita anturajele care te pot trage in jos, mergi pe drumul tau, alege pentru tine si nu te lasa influentat de nimeni in aceasta viata!

Te iubesc nespus de mult si nu pot descrie in cuvinte ceea ce am simtit cand te-am ținut în brațe pentru prima oară! Erai atât de micuț, atât de haios, atât de dulce! Te-am iubit si te-am adorat din prima secundă în care am aflat de existenta ta.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi te-a trimis mie. Probabil ca si tu m-ai ales sa iti fiu mama.

Te rog sa ma ierți daca vreodata ti-am gresit. Mama te iubeste enorm si sper sa fim prieteni, si sa imi dai voie sa fim apropiați si cand voi deveni bunica. Tare mult mi-ar plăcea să mă îngrijesc de nepoții mei.

Fiule, imi doresc sa fii isteț, sa fii independent, sa citesti multe cărți, sa călătorești mult, sa vezi cat de frumoasa este lumea si viata!

Imi doresc sa cunosti iubirea adevarata si sa te căsătorești din iubire!

Imi doresc sa fii sănătos si sa ai o viata lunga, frumoasa si sa fii bun, darnic, cinstit cu cei din jur, dar și cu tine. Fii sincer întotdeauna, nu ii răni pe cei din jur. Ofera liniște sufletească, iubire, si asta vei primi si tu de la viata!

Fii curajos! Fii mândru de ceea ce ai realizat, fii mândru de propria persoana si sa ai incredere întotdeauna în tine! Nu uita ca tu, esti prietenul tău cel mai bun!

Anii trec iar tu crești atât de repede! Dar tot puiul meu rămâi, caci esti parte din inima mea, si din trupul meu. Imi amintesc de tine cand erai bebeluș, cand erai micuț, apoi din ce in ce mai mare.

Scumpul meu băiat, pentru mine vei ramane un copil, căci esti parte din mine.

Eu sunt mama ta, însă vreau sa ai incredere in mine si sa nu uiti nicio secundă că te voi ajuta întotdeauna cu tot ceea ce pot!

Niciodată sa nu uiti oamenii care ti-au fost alături la greu. Dar nici pe cei care te-ai dezamăgit, căci ei ti-au dat o lecție, si, datorită lor, esti mai puternic!

Tine întotdeauna capul sus, oriunde vei merge in viata ta!

Priveste cat frumos este in jurul tau! Bucura-te din plin de viata, pastreaza-ti prietenii adevărați lângă tine, râzi mult si din toată inima, iubeste cu toată inima, plimba-te des in natura, lectureaza carti interesante de toate genurile, urmeaza-ti hobbyurile, fa ceea ce iti place!

Munceste cu pasiune, fa bani din pasiunile tale.

Iubeste-te mult!

Respecta-te si respecta-ti pe cei din jur!

Acorda-ti timp!

Fii fericit!

Crede-mă, daca as avea o putere, as face astfel încât să nu te stiu niciodată trist sau dezamăgit. Tine minte: FERICIREA DEPINDE DOAR DE NOI, OAMENII! Asa ca, fii fericit!

Cauta o rezolvare, orice lucru are o solutie.

Fii calm, blând și iubitor.

Nu lua decizii atunci când ești supărat, nervos, ori stresat. Dar imi doresc sa nu fii niciodată stresat, ori trist, ori supărat!

Ia tot ce e mai frumos de la viata si de la oameni.

Ajuta pe cel de langa tine, ori de câte ori poti!

Fii credincios. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai in viata ta! Roaga-te!

Mama iti este alaturi, si te iubeste necondiționat. Sa nu uiti niciodata asta!