Cuvinte frumoase pentru fiica mea – Scrisoare emoționantă si dorinte

Ziua in care am aflat ca exiști in burtica mea, a fost o zi speciala. Ce am simtit? Cum am reactionat cand am aflat ca sunt însărcinată ci tine, scumpa mea fiica?! Am fost extrem de fericita si de emotionata! Te-am iubit din prima clipa in care am aflat de existenta ta, copilul meu! Te-am iubit si mai mult si te-am adorat inca de când te-am ținut pentru prima oară în brațe! Erai atât de mică si dulce!

Cand vei creste, mi-aș dori din tot sufletul sa fii extrem de fericita si sa conștientizezi ca fericirea ta depinde numai de tine, draga mea fiica!

Te-am dorit in viata mea încă dinainte de a te naște. Mi-ar plăcea atât de mult ca atunci când eu voi îmbătrâni, tu sa imi calci pragul des, si sa vii la mine cu zâmbetul pe buze si cu bucurie in suflet.

Scumpa mea fiica, mi-aș dori sa cunosti iubirea adevarata atunci când vrei creste, imi doresc sa iubesti cu adevarat un bărbat care sa te prețuiască, sa te respecte si sa te iubească mult.

Imi doresc sa ma chemi pe la tine, sa te ajut cu nepoții  sa ii creștem impreuna.

Imi doresc sa ai prieteni adevărați alaturi. Prieteni loiali, cu suflet frumos si bun.

Scumpa mea fetiță, acum esti doar un copil, însă aceste rânduri raman scrise aici pentru totdeauna.

Vreau sa stii ca mama te iubeste enorm si ca as vrea tare mult sa ai o viata frumoasa, lungă, plină de bucurie si de realizari. Sa fii bucuroasă si plina de viata întotdeauna! Sa trăiești viata la maximum, nu doar sa exiști!

Sa te căsătorești din dragoste, sa fii independenta si sa iti alegi un loc de munca unde sa mergi cu drag, cu pasiune și placere. Nu munci doar pentru salariu. Munceste si pentru suflet! Fa ceea ce iti încântă sufletul! Fa ceea ce iti place. Urmeaza-ti pasiunea. Urmeaza-ti visurile! Indeplineste-ti dorintele.

Crești văzând cu ochii. Anii trec. Tu devii o domnișoară, usor, usor. Imi doresc atât de multe pentru tine! Imi doresc sa nu suferi niciodată, imi doresc sa fii mereu optimistă si sa ai incredere in Dumnezeu ca exista o cale, o solutie pentru orice pe lumea aceasta!

Fiica mea, imi doresc sa fim mereu prietene si sa ai incredere sa imi spui ceea ce te apasa, imi doresc sa imi împărtășești bucuriile tale si sa nu avem secrete una fata de cealalta.

Dacă aș avea o putere, as face astfel încât să fii mereu fericita, clipa de clipa. Sa nu cunosti dezamăgirea niciodată. Sa nu cunosti minciuna oamenilor niciodată. Sa nu fii niciodată îmbrățișată doar din interes.

Imi doresc sa te stiu foarte bine, sănătoasă, optimistă si voioasă.

Priveste întotdeauna parte plină a paharului si roaga-te, multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne oferă.

Viata este cu adevărat frumoasa! Asa ca, nu te plânge din niciun motiv, toate au un rost si o cale in Viata!

Exista liberul arbitru, alege cu inima, dar tine cont si de rațiune!