Dacă nu ați fost introdus în mod oficial în lumea minunată a vibratoarelor – atunci, bun venit. Dacă vă temeți de cumpărarea primului vibrator, atunci nu vă fie frică! Iată ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra.

Doriți să faceți cumpărături în magazin sau online?

Oamenii care lucrează acolo, in sexshop-uri sunt atât de bine informati si va pot ajuta sa faceti o alegere excelenta, mai ales daca achizitionati pentru prima data o jucarie sexuala. Există literalmente zero motive să fii jenat sa vorbesti despre sex în fața acestor oameni. Evident ca poti face cumparaturi si online de pe esexshop.ro, daca esti o persoana mai timida, insa intr-un magazin offline vei putea primi ajutorul de care ai nevoie pentru a alege ceva care sa iti placa maxim. Există, de asemenea, magazine care vă pot oferi un sentiment discret, mai privat și personal atunci cand vine vorba de achizitionarea jucariilor pentru adulti.

Ce senzatii va plac cel mai mult?

Îți place stimularea clitoridiana sau îți place sa iti fie stimulat punctul G? Majoritatea femeilor au orgasm prin stimularea clitorisului, dar singura modalitate de a afla ce vă place este să explorati. Exista cate o jucarie sexuala pentru fiecare atingere pe care o preferi. Totodata, exista si jucarii sexuale care pot fi folosite de cupluri in timpul actului sexual. Daca alegi un vibrator vaginal, atunci trebuie sa te orientezi catre unul de dimeniuni mici, mai ales pentru ca este pentru prima data cand incerci o astfel de jucarie. Daca ati mai folosit vibratoare in trecut, atunci puteti opta cu incredere pentru unul de dimensiuni mai mari sau chiar pentru un dildo.

Decideți ce fel de material doriți

Siliconul este un material destul de frecvent utilizat, deoarece este non-toxic și super ușor de curățat. Specialistii le sfatuiesc pe femei să aibă grijă de vibratoarele ceva mai poroase, deoarece bacteriile se pot dezvolta destul de usor, ceea ce va duce la tot felul de iritatii sau chiar infectii. Există, de asemenea, vibratoare de oțel și sticlă, care sunt sigure, dar tind să fie mai scumpe.

Detalii importante de stiut

Din păcate, industria jucăriilor sexuale este nereglementată. Pot exista o mulțime de materiale toxice în produsele finale de slaba calitate. Pretul poate parea atractiv in unele situatii, insa siguranta si sanatatea corpului trebuie sa fie pe primul loc. Vibratoarele făcute din plastic ABS sunt adesea alegeri bune, deoarece nu sunt făcute cu latex sau BPA. Se recomanda doar acele jucarii sexuale de foarte buna calitate, chiar daca sunt ceva mai scumpe.

Setați bugetul

Atunci cand setati bugetul alocat acestor produse, nu uitati sa luati in considerare faptul că unele vibratoare ar putea fi mai ieftine pentru o multitudine de motive: materialul ar putea fi mai ieftin (și după cum sa menționat anterior, ar putea fi vorba de materiale toxice) sau ar putea fi materiale prielnice dezvoltarii bacteriilor. S-ar putea sa coste mai putin, insa pe termen lung efectele utilizarii lor pot fi extrem de negative. Opțiunile mai scumpe ar putea avea o componentă tehnologică, ca o aplicație, în care partenerul dvs. poate controla senzațiile în timp ce sunteți departe – ceva care este cu adevarat minunat. Afla de pe newsiasi.ro ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cumperi un vibrator.