Oricine a fost într-o relație pe termen lung poate atesta că toate relațiile trec prin perioade de dificile, apropiere și distanță, intimitate și separare. Aceste faze sunt o parte total naturală a oricărei relații și pot fi atribuite unei varietăți de lucruri diferite, cum ar fi nivelul de stres sau un grad de încredere care a fost afectat.

Uneori, ajungem în mod natural înapoi în intimitate și apropiere, dar uneori este necesar să lucram în mod activ pentru a rezolva situatia! Indiferent de ceea ce te-a făcut sa ajungi in aceasta situatie, există pași pe care îi puteți urma pentru a reaprinde intimitatea dvs. – emoțională și fizică – și sa reaprindeti scânteia înapoi în relația dvs.

Încercați ceva nou împreună

Multe relatii își pierd scânteia pur și simplu pentru că mabii parteneri urmeaza același model vechi și rutină si nu sunt deschisi sa invete pozitii noi din filme porno. Nu este nimic în neregulă cu confortul în relația dvs., este de fapt una dintre cele mai bune părți de a fi într-o relație pe termen lung, dar este imperativ ca acest confort să nu provoace in nici un fel partenerul dvs. sau să nu mai existe absolut nici un fel de entuziasm.

O modalitate excelentă de a introduce unele momente de entuziasm într-o relație învechită / confortabilă, este aceea de a încerca ceva nou împreună. Găsirea unei noi activități, emisiune TV sau hobby de care amândoi sa vă bucurați vă poate ajuta să vă bucurați de timp de calitate petrecut împreună, în timp ce vă schimbați rutina într-un mod sănătos.

Mai multă atingere fizică

Chiar și în timpul perioadelor stresante sau după ce au trecut câțiva ani, este important să păstrați o anumită atingere fizică în relația dvs. Atingerea fizică nu înseamnă neapărat intimitatea sexuala, dar poate include lucruri cum ar fi îmbrățișarea, afectiunea, masajele și alte atingeri generale. Angajarea în atingerea fizică vă poate ajuta să vă simțiți în siguranță și mai aproape unul de celalalt. Menținerea unei conexiuni iubitoare și fizice vă poate ajuta, de asemenea, să mențineți o conexiune romantică.

Creșterea conexiunii fizice cu partenerul dvs. este ceva la care puteți lucra în fiecare zi. Mai multe emoții, în general, pot duce, de asemenea, la mai mult sex, ceea ce va ajuta cu siguranță să vă retrageți înapoi în relația dvs.

Mai multe laude și afirmații pozitive

În plus față de toate aspectele fizice ale unei relații, este foarte important să oferiți suportul partenerului dvs. În funcție de tipul dvs. de personalitate și de limbajul de dragoste, este posibil să fiți mai mult sau mai puțin înclinați să oferiți laudă verbală celui iubit. Spuneți partenerului dvs. că il iubiți și ca sunteți mândru de el, și apreciați totodata lucrurile mici pe care le face. Crearea acestui spațiu sigur vă poate ajuta partenerul să depășească problemele de încredere care au condus la o criză. Chiar dacă nu sunteți într-o criză, este minunat să va laudati partenerul. Îmbrățișează acest lucru și permite partenerului tau să cunoască toate lucrurile pe care le iubesti la el. Pe avantaje.ro gasesti o multime de alte idei incitante de a face sexul mai pasional.