Pentru multe cupluri, preludiul erotic este la fel de interesant ca și actul sexual. De la atingerile incitante la sesiuni de masaj fierbinte, intregul moment provoaca placere intensa. Verificați sfaturile de mai jos și lăsați-vă imaginația să alerge sălbatic!

Ce este preludiul?

Preludiul este jocul sexual înainte de sex. Pentru unii, preludiul sexy este o componentă esențială a intimității fizice. De multe ori, femeile au dificultăți în atingerea orgasmului în timpul actului sexual, daca nu au parte de preludiu. S-ar putea chiar să preferați anumite tipuri de preludiu, cum ar fi sexul oral sau stimularea manuală. În funcție de definiția proprie, anumite forme de preludiu pot fi considerate sexuale. Chiar si masturbarea reciproca impreuna cu vizionarea de FilmeXXX pot face parte din preludiu.

Beneficiile preludiului

Ca femeie, aveți nevoie de puțin timp pentru a vă simți gata fizic pentru relații sexuale, iar preludiul vă ajută să vă pregătiți pentru actul sexual. De aceea, barbatii nu ar trebui sa uite de acest aspect si ar trebui sa acorde o atentie deosebita preludiului. Excitarea feminină este însoțită de o creștere a fluxului sanguin la organele genitale. Labia ta se poate umfla, iar vaginul tău devine lubrifiat.

Clitorisul dvs. ar putea chiar să iasă in evidenta – similar cu o erecție masculină. S-ar putea să observați că areolele voastre întunecate și sfarcurile dvs. devin erecte. O cantitate generoasă de preludiu senzual sporește senzațiile fizice înainte și în timpul actului sexual. Știați că există și o componentă emoțională pentru preludiu? Tehnici de preludiu, cum ar fi sărutarea franceză sau sexul oral, sunt la fel de intime ca si actul sexual.

Idei de preludiu

Luați în considerare încercarea diferitelor tehnici de preludiu pe care tu și partenerul dvs. nu le-ati explorat încă. Sau, există anumite tehnici pe care vă place să le experimentați din nou și din nou? Mai jos, găsiți câteva tehnici creative pentru extinderea repertoriului sexual:

• Sexting

Aceasta include trimiterea fotografiilor și videoclipurilor nud, precum și mesaje text despre actele sexuale dorite. Poate sau nu poate implica unul sau ambii parteneri masturbându-se.

• Masturbarea reciprocă

Dacă tu și partenerul tău sunteți separați, puteți să împărtășiți în continuare bucuria de auto-stimulare. De asemenea, cunoscut sub numele de Cybersex, ambii parteneri se masturbează prin telefon, text sau chat video pentru a iniția ore de excitare sau chiar zile înainte de a face sex.

• Sărutări

Sărutul buzelor, feței, gâtului sau corpului partenerului dvs. este o formă deosebit de intimă de preludiu sexy. Încercați sărutarea profundă sau sărutarea franceză, unde plasați limba în gură. Intra pe unica.ro si afla mai multe informatii utile.

• Stimularea sânilor

Multe femei au sfarcuri foarte sensibile și ar putea atinge orgasmul mai devreme cu stimularea sânilor. Suprafața de mamelon este extrem de erotică și poate fi utilizată în timpul unei sesiuni de makeout. Rețineți că sfarcurile pentru bărbați tind să fie sensibile, astfel încât puteți încerca să lingeți sau să le sugeti ușor pentru a crea noi senzații.

• Sex oral

Efectuarea sexului oral fără a aduce partenerul dvs. la orgasm este un alt act foarte intim al preluării cuplului. Sexul oral se numește Cunnilingus pentru o femeie și include stimularea clitorisului și vaginului cu buzele și limba. Fellatio, pe de altă parte, este sex oral făcut pe un bărbat.