Toti oamenii au o nevoie extraordinara de iubire

Daca un om iti spune ca el nu are nevoie de iubire pentru a fi fericit in aceasta viata, tu sa nu-l crezi. Este exact opusul la ceea ce afirma el! Acel om are o incredibila nevoie de a se simti iubi si de a iubi cu toata profunzimea sufletului sau deznadajduit candva.

Oamenii care sufera candva, uita ca trecutul trebuie lasat undeva departe, acolo unde ii este locul, acei oameni isi inchid sufletul si refuza sa isi mai dea o sansa cu altcineva, de teama sa nu fie dezamagiti, tradati, din nou. Isi refuza pur si simplu ocazia miraculoasa de a fi fericit cu adevarat. Pentru ca oamenii au tendinta de a generaliza, din pacate. Insa nu toti oamenii sunt la fel. Nu putem generaliza. Nu ar trebui. Viata merge mai departe.

Cine este suficient de istet, de interesat de o astfel de persoana, care a suferit in trecut, cine este suficient de rabdator sa ajunga la acea inima chinuita care il ia pe “nu”in brate, incercand sa se convinga inclusiv pe ea ca nu simte nimic, doar atunci, veti putea fi fericiti, reusind sa faci acel om sa isi deschida sufletul iar poveste de iubire sa evolueze incetul cu incetul, in ritmul lui. Ai rabdare. Nu cersi iubire insa.

Iubirea face minuni. Si da, viata chiar mi-a arata de nenumarate ori ca un an intreb nu iti aduce ceea ce iti aduce o singura clipa!

Si da, chiar daca spui ca nu mai ai increder in oameni, chiar daca ti se pare dificil sa mai iubesti pe cineva sau sa te lasi iubit cu adevarat, chiar daca iti e atat de greu sa iti deschizi sufletul si sa iti oferi inima, cred ca toate se vor aseza in viata ta, exact asa cum trebuie. Daca le permiti si nu refuzi categoric. Uneori nu trebuie sa fii atat de radical cu tine insuti,  daca simti ca esti pe aceeasi lungime de una cu un om.

Viata e intortocheata. Insa intotdeauna iti va arata ca trebuie sa te bucuri de ceea ce ai si sa nu mai privesti inapoi. Viata te invata sa fii puternic, bun si frumos. Sa lupti pentru fericirea ta. Sa te bucuri de toate minunatiile de pe aceasta lume. Sa constientizezi ca lucurile aparent banale, te fac atat de fericit!

Oamenii care te fac sa zambesti sau sa razi, trebuie pastrati in viata ta! Nu ii lasa sa iasa din viata ta! Lasa-te iubit(a)!

Fiecare om are povestea sa. Fiecare om  are nevoie de iubire. Indiferent de ceea ce spune.

Daca instinctul iti spune sa mergi alaturi de un om, da-ti o sansa, daca asta simti! Da-ti o sansa la fericire!

Nu insista prea mult decat e cazul si nu sufoca. Risti sa faci persoana de langa tine sa o ia la fuga. Lasa-l sa te descopere, lasa-l sa isi dea seama ceea ce doreste, daca te vrea in viata lui cu adevarat. Lasa-l sa te cucereasca. Niciodata nu e prea tarziu pentru a fi fericiti impreuna, insa la momentul potrivit. Daca simti ca e momentul potrivit pentru a te lasa iubit(a) si pentru a fi iubit(a), acum ai sansa care iti poate aduce liniste in viata ta! Lasa-te invaluit(a) de mireasma iubirii! Poate acum e momentul tau…. Momentul vostru…