Semne clare ca un barbat nu te vrea in viata lui

Prioritate sau doar ocazie? La aceasta intrebare ar trebui sa iti raspunzi singura, scumpa femeie!

Oricat de oarba ar fi dragostea, draga mea, trebuie sa te pretuiesti si sa renunti a fi pe ultimul loc, daca simti asta ori observi asta din ce in ce mai clar, desi nu vrei sa crezi. Stiu, ai vrea sa fii iubita cu aceeasi intensitate cu care iubesti(sau ma rog, cu atata cat crezi tu!), ai vrea sa ti se acorde atentie si ca partenerul tau sa te caute el, nu doar sa iti raspunda la mesaje sau la telefon!

E simplu! Semnele sunt clare atunci cand un barbat este interesat de o femeie, trebuie doar sa deschizi ochii putin si sa fii mai realista. Apreciaza-te mai mult. Iubeste tu in primul rand, ca sa te iubeasca si cel de langa tine! Daca tu , te vei oferi pe tava si ii vei arata ca il vrei cu disperare, daca il vei sufoca si il vei obosi, acel barbat va fugi, cu siguranta!

Lasa-l sa te cucereasca, sa te caute, sa te alinte! Nu te arata dispusa intotdeauna pentru el! Si el trebuie sa isi faca timp pentru tine, nu doar sa accepte invitatia ta. Lasa-l sa i se faca dor de tine.

Lasa-l sa vada ca nu esti dependenta de el. Nu ii arata sentimentele inca din primele zile, desi te simti grozav in compania lui si iti e dor de el. Indiferent cat de dor iti este de el sau de cata nevoie crezi sau simti ca ai de el in anumite momente, nu te autoinvita in viata lui. Ai rabdare sa isi dea seama si el de ceea ce vrea.

In mod normal, femeia care se arata mult prea indragostita si care nu pastreaza o doza de mister, va fi data la parte si va fugi cat il tin picioarele! Nu toti suntem la fel. Barbatii sunt diferiti de femei. Si femeile de barbati. Asta nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu putin.

Daca un barbat iti spune ca nu are timp si pentru tine si te cauta numai cand are el chef iar tu esti disponibila, e clar! Daca instinctul tau iti spune ca asa este, ca te foloseste si ca nu isi face timp si pentru tine, asa cum ar fi normal, increde-te in instinctul tau! Deschide ochii!

Daca un barbat asteapta sa il cauti numai tu, inseamna ca esti doar o optiune si nu o prioritate.

Iti spune clar ca nu esti iubita lui, ca vai Doamne nu stie ce vrea, ca nu se intelege nici el…. Bun , deci nu te vrea pentru el, dar nici nu te lasa! De ce?! Pana cand asa? Pana cand vrei sa fii naiva lui si sa te amagesti ca se va indragosti si el? Mda, e o posibil ca roata sa se intoarca! Si, cu siguranta ca se va intoarce. Dar atunci tu ii vei face “pa” din departare, cel mai probabil.

Daca un barbat se comporta frumos cu tine dar spune ca nu vrea sa fii iubita lui, stiu, e greu sa tragi o concluzie, si sa il intelegi. Mai ales daca il simti ca e pe aceeasi lungime de unda cu tine. Ti-e greu si nu stii cum sa reactionezi. Sa ii spui ceea ce gandesti, sa il lasi de tot in pace sau sa ai rabdare cu el sa isi deschida sufletul?! Asta numai intuitia ta iti poate raspunde concret. Cel mai bun raspuns ea ti-l va da.

Tu crezi ca sa comporta atat de frumos cu tine deoarece are sentimente, cand de fapt ii era dor sa fie tinut in brate, doar.. . Si ca asa este educat el, sa trateze bine femeile. Sa fie gentleman, asta nu inseamna ca s-a indragostit! Sau cine stie, poate ii e teama sa mai iubeasca din nou, mai ales daca a fost dezamagit in trecut, ii e teama sa isi dea o sansa la fericire! Niciodata nu poti intelege sufletul unui om!

Exista oameni care nu isi inteleg propria persoana, uneori nu mai stiu nici ei ceea ce vor. In astfel de cazuri, poti cuceri fata a sufoca. Poti avea rabdare. Poate ca in final, va fi totul bine.

Un sfat il pot da, insa: NU alerga disperata dupa cineva care nu iti apreciaza prezenta! Fa-l sa iti simta lipsa! Nu il sufoca si nici nu insista inutil! Respecta-te! Apreciaza-te!