Scrisoare pentru tata – Cuvinte frumoase din suflet pentru tata

Draga tata, pentru mine vei ramane vesnic tanar, indiferent cati ani vei avea, pentru mine vei fi intotdeauna inteligent si plin de viata, oriunde, oricand, pentru ca stiu cat de mult iti place sa glumesti si sa iti traiesti viata frumos.

Imi amintesc toate clipele frumoase din copilarie si sufletul mi se umple cu bucurie si nostalgie. Ai fost si esti un tata bun.

Inima buna, povete nemaipomenite, glume, momente de vis, multa bucurie, pe toate mi le-ai oferit in copilarie si inca le oferi, desi am crescut si am propria familia.

Pentru toate momentele frumoase, pentru linistea oferita, pentru armonia si iubirea neconditionata, dragul meu tata, iti multumesc.

Sunt norocoasa ca te-am avut alaturi si constientizez asta. Altii nu au tata deloc. Sau sunt tati indiferenti. Din pacate, asta este realitatea. Crunta, insa realitatea…

Esti puternic, iscusit, cu o minte agera si sunt mandra sa fii tatal meu.

Iti multumesc pentru ca mi-ai oferit o copilarie minunata, iar armonia, afectiunea si dragostea au fost neconditionate.

Esti un om minunat, un tata ideal. Tu m-ai sfatuit, m-ai leganat, m-ai plimbat, mi-ai cantat si m-ai iubit asa cum sunt.

Esti unic. Toate cuvintele din lume nu ar putea reda ceea ce simt pentru tine, scumpul meu tatic, cu suflet de aur!

Mi-ai oferit ani frumosi, o copilarie superba si bucurie nemasurata!

As vrea sa fii in viata mea intotdeauna, sa te am aproape. Esti cel mai bun tatic, un adevarat prieten in care am incredere deplina.

Esti o persoana frumoasa si buna, atat de blanda si de calma. Te iubesc atat de mult!

Toate momentele petrecute alaturi de tine sunt de calitate. Stii sa ma faci sa rad si sa am putere sa merg mai departe, desi uneori ma cuprinde tristetea.

Iti doresc tot binele din lume, iti sunt alaturi si iti voi fi mereu. Iti voi calca pragul cu bucurie si emotie, mereu.

Vreau sa te tina Dumnezeu sanatos si sa fim impreuna mereu. Sa ai parte de multe bucurii si zambete in viata ta, liniste sufleteasa si multi prieteni adevarati care sa iti fie alaturi in orice circumstanta, la bine si la greu.

Drumul vietii e mai usor cand te am alaturi si as vrea sa iit calc pragul des si sa te gasesc acolo. Te iubesc enorm, sunt parte din tine, fiinta buna si blanda!

La cat mai multi ani, scumpul meu tata! Sa fii sanatos mereu, sa zambesti intotdeauna ca acum, sa iti pastrezi sufletul cald si inima buna si sa oferi in jurul tau, la fel de multa iubire, pace sufleteasca si armonie! Pastreaza-ti simtul umorului si nu uita sa razi, tu insuti, in fiecare zi! Esti cel mai tare tata pe care as pfi putu sa il am in sapte vieti!

Toate cuvintele din lume nu pot exprima ceea ce simt pentru tine si cata dragoste iti port, ganduri bune si toate urarile de bine se indreapta catre tine!

Pentru ceea ce sunt astazi, tata, iti multumesc!