Le multumesc dusmanilor mei pentru ca m-au facut puternica

Le multumesc dusmanilor mei pentru ca m-au facut sa devin atat de puternica, in orice circumstanta.

Nu stiu daca viata e cea care te face mai puternic, sau mai degraba oamenii care trec prin viata ta, fie ca raman sau fie pleaca mai departe. Fie buni, sau rai.

Viata iti scoate in cale fel de fel de oameni, nu toti buni si frumosi sufleteste, insa de la care ai totusi ce invata. Inveti cum nu trebuie sa devii niciodata. Inveti ca trebuie sa ramai mereu bun, frumos sufleteste si sincer. Ce tie nu iti place, altuia nu ii face!

De ce atata invidie si ura? Pentru ce folos? Nu e mai usor sa fim buni, toleranti si iubitori? De ce sa facem rau, cand este extrem de usor sa fim buni si sa facem numai fapte bune?! Sau macar sa lasam oamenii care nu ne-au facut absolut nimic, in pace!

Intodeauna sa le multumesti dusmanilor tai ca au contribuit la cresterea ta spirituala, ei te-au ajutat fara sa isi dea seama, sa devii un om corect, bun si frumos.

Viata te invata multe. Dar mai ales oamenii care trec prin ea.

Nu ii permite nimanui sa isi permita “sa iti inece corabiile” si sa te intristeze! Nimeni nu merita lacrimile tale si depinde numai de tine daca il lasi sa le obtina!

Le multumesc dusmanilor mei pentru ca m-au facut atat de puternica!

Da, le multumesc, desi a durut. Cu cat doare mai tare, cu cat dezamagirea sau dezgustul este mai profund, cu atat vei deveni o persoana si mai puternica. Si mai indiferenta.

Si nu, nu poti da vina pe viata ca esti un om insipid, fara suflet, invidios, doar tu alegi sa iti lasi sufletul inveninat! Nu lasa nicio emotie negativa sa te acapareze si nici suferinta sa te transforme intr-un om rau.

Fii asa cum iti doresti, si nu mai da vina pe altii pentru esecurile sau alegerile tale! Viata ta iti apartine! Alege sa fii un om bun si fericit.

Dusmanii din viata ta au rolul de a te face sa devii mai puternicm nu de a te face sa te dai batut! Fa diferenta! E atat de simplu sa zambesti, arata ca nu iti pasa de rautatea gratuita a unora si mergi mai departe. Fii capabil, bun si ferm. Astfel, tu vei castiga.

Dragi dusmani, chiar nu aveti lucruri mai bune de facut, decat sa invidiati, aiurea, oameni care nici macar nu v-au bagat in seama? Nu ar fi mai ok sa aveti grija de propria viata si de propriul suflet, daca inca mai aveti asa ceva?!

Prietene, nu da voie nimanui sa iti stearga zambetul de pe buze si sa te intristeze! Toate trec. Doar ca supararea si frustrarile te vor imbolnavi iar sanatatea este cea mai pretioasa pe acest Pamant. Tine la sanatatea ta si fii un om fericit! Nu pune la suflet, desi ti se pare greu, sa stii ca oamenii rai vor mai exista si de acum incolo. La ce bun sa te amarasti si sa ai sufletul intunecat din pricina dusmanilor? Fii mai bun, mai frumos sufleteste si mai puternic!

Zambeste, cauta solutii! Poti! Viata e frumoasa!