Ce aduce noroc – Lucruri care aduc noroc de bani – Superstitii

Cu totii ne dorim sa fim sanatosi, sa avem bani si sa avem noroc.
Ce obiecte aduc noroc si cum putem avea mereu succes in ceea ce facem ?

1. trifoiul cu patru foi- daca gasesti pe campie sau porti un trifoi cu patru foi din plastic, norocul de bani nu te va ocoli. Daca porti trifoiul in piept, iubirea adevarata nu te va ocoli. Fiecare frunza a trifoiului reprezinta ceva : bani, faima, iubirea si sanatatea.
Daca visezi trifoiul cu patru foi vei trai mult.

2. cosarul- se spune ca daca vezi un cosar vei avea parte de noroc si daca iti pui o dorinta, aceasta se va indeplini.
Daca barbatul cosar iti da un fir scos din matura sa, aceasta iti aduce noroc daca il pui in portofel.

3. ghinda – aduce noroc si energie, simbolizeaza energia si tineretea.

4. bratari norocoase- un snur impletit cu rosu sau o bratara cu bilute rosii iti poate aduce noroc.

5. semnul tau zodical- fie ca este din metal (aur, argint) sau din plastic, zodia ta iti poarta de grija si te sprijina sa treci cu bine prin evenimentele vietii.

6. cheile norocose – daca porti trei cheite legate intr-un singur manunchi, acestea au puterea de a deschide lacatul incuiat al averii, sanatatii si iubirii.

7. gargarita care aduce noroc- micuta vietate de culoare rosie cu buline negre care se aseaza pe o persoana va feri respectiva persoana de ghinioane si tot ce va face va fi incununat de succes.

8. ingerasul norocos – fie ca ai o imagine cu un ingeras, fie ca ai o brosa, o mica sculptura sau bubelou, acesta va tine departe rautatile si iti va transmite energie pozitiva.

9. potcoava te fereste de incidente neplacute si de deochi. Casa care are o potcoava atarnata deasupra usii de la intrare va fi ferita de rele si toate vor merge bine in casa.

10. cainele – daca iti trece calea un caine sau il vezi, cainele iti va aduce succes in ceea ce ai de facut.

Orice obiect ai alege ca sa iti aduca noroc, trebuie sa stii ca numai daca gandurile tale sunt mereu bune si curate iti va merge mereu bine.