Sunt momente nostalgice in care prietenii se despart…fizic

Sunt momente in care prieteni de suflet, trebuie sa isi urmeze drumul in viata si se despart, insa doar fizic. Pentru ca isi vorbesc zilnic si se sprijina atat cat pot, chiar si de la distanta. Despre asta este vorba atunci cand exista o prietenie adevarata! Dar doare atat de tare despartirea fizica, obisnuiti fiind atat de aproape!! Mai ales daca va beati cafeaua zilnic, daca stateati de vorba despre fleacuri dar si despre lucruri importante, radeati atat de mult impreuna, va plimbati…

Insa asa este viata. Tot ea ne apropie de cineva, tot ea ne desparte, fizic sau de tot. Uneori asa trebuie. Am ajuns la concluzia ca fiecare persoana care trece prin viata noastra, ne invata ceva. Pozitiv sau negativ. Dar e necesar sa o cunoastem, asa cum e ea! Asa trebuie! Asa e viata…

Fiecare om pe care il cunoastem, la un moment dat, este cu un scop.

Sunt clipe in care te ia melancolia si rememorezi tot ce ati trait alaturi. Si te doare inima. Pentru ca nu e usor sa te desparti, fizic, de cineva. Dar viata merge zambind inainte si primesti vesti bune de la acea persoana. Si sunteti prieteni in continuare. Va vorbiti la telefon si pastrati legatura, Va si vedeti, insa mai rar. Pentru ca distanta si timpul nu va permit sa va vedeti atat de des. Timpul si distanta au fost de partea voastra atat de multa vreme! Apreciati asta si bucurati-va ca v-ati cunoscut. Pastrati aceasta legatura frumoasa, numita PRIETENIE, care va uneste si va face mai buni si mai frumosi. Nu fii suparat daca te-ai mutat departe, sau daca prietena (prietenul) s-a mutat, asa a fost sa fie si poate va fi mai bine. Cu siguranta ca va fi mai bine.

Pe undeva, cred, ca persoanele bune sunt mai greu de tinut alaturi, viata parca le trimite tot mai departe, pentru a testa prietenia dintre voi, si tot ceea ce va leaga.

Nu e usor sa gasesti un prieten care sa iti semene, sufleteste. Care sa te inteleaga. Sa nu te critice. Sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Sa va respectati. Daca ai gasit un astfel de prieten, pastreaza-l in viata ta…. Pana la urma, nu conteaza cat de departe sau aproape sunteti, daca tineti cu adevarat unul la celalalt.

Ai trecut printr-o experienta similara? Ai avut un prieten care a trebuit sa se mute, mai departe? Sau a trebuit sa pleci chiar tu, departe? Impartaseste-ne experienta ta.