Femeia fericita si frumoasa are alaturi un barbat iubitor

Barbatul puternic se vede prin zambetul femeii de langa el. Un barbat adevarat isi face femeia fericita. Pentru ca ii pasa de ea. Pentru ca a fost educat sa respecte si sa aprecieze persoana de langa el.

Un barbat adevarat isi observa femeia cand plange, desi aceasta se ascunde. Si face tot posibilul sa o vada fericita si implinita alaturi de el.

Daca o femeie plange langa tine si iti spune ca e nefericita… Cine e vinovat? Ce ar trebuie sa faci, ca barbat? Sa te crezi prea bun si ca ea e dificila sau ca tu, ca barbat, nu ai fost capabil sa dai tot ce ar fi fost mai bun ca relatia sa mearga si sa o faci fericita?!

O femeie iubita si care iubeste, va fi intotdeauna o femeie frumoasa! O femeie ce radiaza de fericire.

Barbatii sunt diferiti de femei. Gandim diferit, vedem unele lucruri cu totul si cu totul in mod diferit. Si daca exista prea mult orgoliu, prea multe vorbe urate, prea multe plecari si veniri, prea multe impacari, prea multe lacrimi, totul se va termina la un moment dat, indiferent cat de mult te-ai complacea in acea situatie!

O femeie iarta, dar nu la nesfarsit. O femeie simte totul in mod diferit, fata de barbat.
Oamenii sunt diferiti. Uneori sfarsiturile unor povesti de iubire sunt inevitabile si nu trebuie prelungite. Asta nu va crea decat frustrari, si mai multe injurii si amintiri neplacute. Oricat ar fi de greu, la un moment dat in viata va trebui sa iei o hotarare isteata care poate iti va aduce linistea sufleteasca.

Iubirea vine si dispare. Atunci cand stresul si grijile nu sunt tinute sub control si sunt lasate sa iti afecteze viata privata. Cand gura spune lucruri urate. Pana la urma, cand suntem suparati, spunem lucrurilor pe nume, nu? Deci m-ai jignit, inseamna ca asta crezi despre mine. Asa mi se pare logic. Asa ca nu te mai victimiza.

Femeile se satura, la un moment dat. Iubirea se simte, nu se discuta. Nu mai conteaza de ce s-a terminat o poveste de iubire, daca s-a terminat inseamna ca nu a fost ce a trebuit sa fie. Inseamna ca atat a fost sa fie si nu trebuie sa insisti intr-o relatie care iti aduce mai multe lacrimi decat bucurie. Nimeni nu merita lacrimile tale. Iar tu, FEMEIE, esti singura vinovata pentru viata pe care o duci, fericita sau nu. Esti direct responsabila pentru implinirea ta.

Femeia care e frumoasa are alaturi un barbat caruia ii pasa de ea! Iar femeia care are are barbatul potrivit langa ea, cu siguranta e cea mai fericita fiinta de pe Pamant!

Cand o femeie straluceste langa tine, inseamna ca ai puterea sa o faci fericita, ca iti pasa si ca esti omul potrivit pentru ea!

Cand iubesti si esti iubit, totul pare mai usor in viata, realizezi totul cu usurinta, visezi mai mult, speri la mai mult dar esti fericit cu ceea ce ai, iti traiesti viata din plin si zambesti cu tot sufletul, te incarci cu o energie de nedescris, ceea ce se cheama FERICIRE!