Femeie! Nu ai nevoie de semne pe suflet sau pe corp! Barbatul care te-a ranit o data, o va face mereu. Nu ai nevoie, femeie, de cicatrici, nici pe suflet, nici pe corp! Ai nevoie doar de iubire! De apreciere si respect.

Barbatul care ti-a ucis zambetul, trebuie lasat in urma. Mergi mai departe, chiar daca ti-e greu. Nimeni nu merita tristetea ta si nu ii esti dator nimanui cu nefericirea ta. Esti frumoasa, femeie!

Casa in care stai, e cea mai frumoasa cand traiesti alaturi de un barbat care te face sa razi si te apreciaza. Iar daca auzi des cuvantul “bagaj”, e cazul sa pleci. Nu esti bineprimita acolo unde esti. Nu are sens sa speri. Nu te apreciaza deloc. E doar o joaca. Lasa-l in urma. Cat timp ai sanatate, poti realiza multe in viata. Tot ceea ce iti doresti.

Mai importanta este linistea sufleteasca. De ce sa plangi si sa te prefaci ca esti fericita?!

Barbatul care nu este capabil sa te faca fericita, iti va spune ca ti s-a urat cu binele si ca unul mai bun decat el nu vei mai intalni. Tactica de manipulare.

Femeie, esti frumoasa si capabila sa fii fericita! Ia-ti inima in dinti si nu ramane intr-o casa unde nu te simti confortabil si plangi tot timpul! Ai o singura viata!

Femeie! Dragostea nu inseamna lacrimi! Barbatul care nu stie sa iti aduca liniste si bucurie in viata ta, inseamna ca nu te merita!

Un barbat adevarat nu va merge la culcare daca te stie suparata, va cauta solutii si raspunsuri, ca cauta impacare si frumusete in relatie.

Tineretea e numai una iar visurile spulberate, anii irositi langa un om care te face mai mult sa plangi decat sa razi si sa speri, anii aceia nu se mai intorc.

O dragoste care iti otraveste sufletul, trebuie lasata in urma. O relatie in care nu te simti comod, nu iti face bine, te va ditruge lent, dar sigur, acel om care iti lasa cicatrici pe suflet si iti promite mereu ca vor trece. Nu vor trece! Ranile acelea din suflet nu vor trece, pentru ca sunt prea adanci! Rani la care se adauga frustrari, dezamagiri, lacrimi si durere.

E de ajuns o singura vorba ca sa iti dai seama ca nu ai fost iubita cu adevarat, si ca ti-ai pierdut timpul langa un om care nu te apreciaza.

E de ajuns o singura clipa sa realizezi ca nu esti fericita langa omul cu care traiesti. E nevoie doar de iubire pentru ca un suflet ranit sa se vindece.