Ceea ce ascundem in suflet, se citeste pe chip

Ciudat cum ceea ce ascundem in suflet, ni se citeste atat de clar pe chip. Dar mai ales in privire. Cand ai sufletul gol si nicio speranta, cand nu iubesti, sufletul tau nu oglindeste nimic. Cand inima iti tresare dupa cineva, ochii tai spun asta clar. Esti o persoana mai voioasa si mai frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit.

Iubirea poate aparea intr-o secunda si poate disparea la fel de repede. Dar de data aceasta va ramane in viata ta. Pentru ca vrei asta cu ardoare. Pentru ca se poate. Pentru stii asta. O simti.

Zambesti ca altadata. Ca atunci cand erai fericit. Sa fi atins oare din nou, fericirea? Sa fie atat de importanta, iubirea?

Cate emotii si sentimente iti poate oferi o singura persoana! Persoana iubita! Omul cu care ai putea fugi in lume si langa care te simti pe deplin implinita. El te protejeaza. Esti atat de mica in bratele lui! Si totusi atat de puternica alaturi de el!

Acel el care ti-a intrat pur si simplu in ganduri intr-o clipita si ti-a furat visele. Il tot visezi, il vrei aproape. Ai vrea sa ramaneti impreuna.

Ciudat cum uneori intelegi atat de multe lucruri fara sa iti dai silinta prea mult. Probabil anii pe care ii ai tin cu tine si ti-au oferit intelepciunea necesara. Si nu, nu esti batrana. Ci doar aproape de maturitate. Sau poate chiar deja matura. Viata maturizeaza. Viata bucura. Viata ne bucura pe amandoi, iar cand suntem impreuna totul pare un vis frumos, o iubire magica ce ne face mai buni si mai frumosi. Un etern “te iubesc” vreau sa iti ofer. E scris in inima mea. E scris in inima ta…