Daca simti ca trebuie sa pleci, nu sta pe ganduri!

Ciudat cum uneori simti nevoia impetuoasa de a te indeparta cat mai rapid posibil de o persoana alaturi de care ai convietuit atatia ani. Si iti dai seama ca ati devenit doar colegi de apartament. Ca nu il mai iubesti. Chiar el a omorat iubirea. Nu mai poti accepta sa ai alaturi un om imatur, care nu isi da seama ca iti face rau prin comportamnetul lui, care nu realizeaza ca langa el nu te mai simti implinita, apreciata, admirata, frumoasa si mai ales respectata.

Viata e mult prea frumoasa si tineretea scurta, ca sa ti-o irosesti laruri de un om care se bazeaza pe faptul ca nu vei pleca niciodata din casa in care mai mult v-ati certat decat sa va iubiti. Si vrei sa pleci de langa omul care te face sa te simti nu tocmai placut si care ti-a facut ochii de atatea ori sa lacrimeze.?si nu de fericire.

Iubirea se simte sau nu. Si daca iubesti pe cineva, te comporti frumos cu ea. Normal. Altfel o pierzi. Insa nu realizezi asta si crezi ca iti merge la nesfarsit.

Ce simti? Ca vrei sa pleci departe?? Atunci de ce mai stai pe ganduri? De ce sa mai ramai undeva unde nu te simti ca acasa, unde ti se reproseaza diverse, unde plangi mai mult decat razi, unde ti s-a stins zambetul…. Ai uitat oare cum e sa traiesti? Ai uitat oare ca esti stapana pe propria viata si ca poti fi si fericita?

De ce sa ramai langa un om care nu constientizeaza ca greseste, care te raneste?

Femeie!! Poti mai mult! Meriti mai mult!!

Iubirea ofera si respect si apreciere, nu lacrimi si amaraciune! O relatie care nu a mers de la inceput, nu va merge niciodata! Mereu va veti intoarce in acelasi punct mort, care va face atat de mult rau! Trebuie sa acceptati ca nu ca potriviti si sa mergeti mai departe. Separat. Viata trebuie traita.

Acolo unde nu te simti tu insati, nu te simti libera, nu trebuie sa ramai! Nu e casa ta! Priveste inainte la tot ce iti poate oferi viata, lasa trecutul. Ranile ti se vor vindeca mai repede decat crezi. Acum ti se pare greu, dar e greu doar pana pleci. Si vei pleca. Ai plecat de atatea ori si te-ai intors. La ce bun? Pleaca si nu te mai intoarce, nu te merita acest barbat! Nu isi va invata lectia niciodata, ori de cate ori te vei intoarce! Va crede ca mereu vei veni inapoi! Nu mai lasa nicio cale de impacare, nicio portita! Nu merita!! Nu uita de cate ori ai plans si ai sperat.

Oamenii nu se schimba! Accepta asta! Mai ales cand nu sunt suficient de maturi.

Fii eroina propriei vieti, nu te mai victimiza! Esti puternica! Fa primul pas, pleaca! Viata e frumoasa si incepe in fiecare zi! Nu uita ca ceea ce ti se pare dificil acum, va fi usor maine! Ca sa primesti, trebuie sa crezi!

Se vede clar cu ochiul liber ca nu esti fericita!! Ce mai astepti? Pleaca!

Si tine minte… Sa nu fii niciodata ca inainte! Traieste-ti propria viata, fara sa te temi! Lasa in urma tot ce te facea sa te simti inferioara!