Sunt femei pe lumea asta care nu se plang niciodata

Sunt femei care iti povestesc trecutul lor dureros, fara sa se planga, fara sa te incarce negativ. Sunt femei care merg mai departe desi au indurat multe in viata lor, sunt femei care au inca puterea sa zambeasca si sa se bucure de viata, in ciuda a ceea ce poarta in suflet.  Mi-ar placea sa cred ca si TU esti la fel, o femeie puternica, voioasa si plina de energie, desi viata sau anumite persoane ti-au secat o parte din suflet.

Sunt femei care iti raman in suflet. Femei de la care iti iei energie, desi ele poarta ceva trist in suflet. Sunt femei care s-au nascut si vor ramane puternice, orice li s-ar intampla. Femei frumoase, desi uneori mai uita de propria persoana. Femei puternice.

Sunt femei pe lumea asta care nu se plang niciodata … Femei de la care ai ce invata.
Sunt femei care isi tin prietenii aproape si iubesc viata, desi le este greu. Sunt femei care pentru unii devin ingeri pe Pamant. Femei care te uimesc cu puterea lor si cu veselia. Sunt femei cu ochi frumosi, ce lumineaza, desi sufletul lor e trist. Femei pe care trebuie sa le pastrezi in viata ta. Prietene adevarate.

Sunt femei pe lumea asta, care nu se plang niciodata. Femei pe care nu le vei auzi niciodata sa se vaicareasca, indiferent de cat de greu le este. Acele femei pur si simplu merg mai departe si tin capul sus. Nu raman ancorate in trecut, stiu sa zambeasca, si invata si persoanele din jurul lor sa isi pastreze zambetul pe buze. Sunt femei curajoase, care se ridica ori de cate ori ar cadea, oriunde, oricum ar fi. Acele femei se numesc FEMEI ADEVARATE!

Sunt femei care iti dau putere, femei puternice, care “nu stiu” sa se lase batute, orice ar avea in viata lor.  Femei care vor gasi intotdeauna putere sa mearga mai departe si sa nu se planga de viata lor mai putin frumoasa. Femeile puternice iau totul de la viata si isi fac viata frumoasa. Sunt femei care stiu sa priveasca mai des partea plina a paharului, decat pe cea goala. Sunt femei care invata in timp sa umple paharul cu totul!

Sunt femei care isi iubesc viata, desi le e greu, femei care se pretuiesc pe ele si persoanele care merita sa fie apreciate. Femei valoroase, care merita tot ce e mai bun si care vor avea tot ce e mai bun. Pentru ca au sufletul curat.

Sunt femei in lumea asta, care stiu ce vor de la viata si care, te ridica atunci cand cazi, desi poate lor le este mai greu decat tie… Iti sunt alaturi. Sunt femei minunate care te invata sa nu te mai plangi aiurea de viata ta. Toate au o solutie. Capul sus!

ACEST ARTICOL L-AM SCRIS PENTRU TOATE FEMEILE CARE AU NEVOIE DE O INCURAJARE. CAPUL SUS! MERITATI TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA! PRETUITI-VA!

P.S. In cinstea ta, R! Tu m-ai inspirat! Iti multumesc pentru asta. Esti o femeie puternica!

Sunt femei pe lumea asta care nu se plang niciodata, orice ar purta in suflet…