Mesaje originale si urari frumoase de Sfantul Petru si Pavel

La multi ani, draga Petru! Esti un prieten adevarat, un om bun, inteligent si luminos! Ramai la fel de generos, frumos sufleteste si bogat spiritual! Sa fii sanatos,sa ai dragoste si multe impliniri sa ai in viata ta!

Fie ca toate visurile sa ti se indeplineasca, iubitul meu Pavel! Sa fii sanatos, fericit si implinit! Oriunde, oricand, voi fi langa tine, neconditionat. Te iubesc mult! La multi, multi ani!

Cele mai frumoase ganduri de bine si urari pentru tine, de ziua ta! Fie ca viata sa iti ofere tot ceea ce iti doresti si sa duci traiul pe care ti-l doresti! La muuulti ani, fericiti, alaturi de familie si de cei dragi!

Clipe frumoase, iubire, belsug, succes in toate! La multi ani, scump prieten! Distractie placuta! Sper ca am fost prima persoana care ti-a dat mesaj de ziua ta!:-D

Chiar daca sunt departe, nu am uitat de ziua ta onomastica, drag prieten! Iti urez din suflet sa fii sanatos, iubitor, si sa ai multa sanatate,ca sa le poti face pe toate! La multi ani!

Fie ca aceasta minunata zi sa fie plina de veselie si sa simti din plin iubirea celor din jur! Aceasta minunata zi de sarbatoare sa fie memorabila pentru sufletul tau! La multi ani! Toti prietenii iti sunt alaturi.

Zi sfanta, zile magice, liniste in suflet, pace in viata, multa iubire! De toate sa ai parte! Iti urez din inima toate cele bune si sa fii mereu fericit si sanatos!

Bucura-te cu tot sufletul! E ziua ta! Fii bun, bland si frumos sufleteste! Fii lumina pentru cei din jur! Te iubim mult si iti uram din toata inima sa ai parte de mult bine, adevar si frumos in viata ta!

La multi ani, Pavel frumos! Sa fii voios astazi, de ziua ta, si in toate zilele! Distreaza-te din tot sufletul, canta si danseaza alaturi de cei dragi! E o zi magica!

De Sfantul Petru si Pavel, ma altur prietenilor tai si iti urez toate cele bune. Sa fii o persoana fericita, oriunde te va duce viata, in lumea asta! Sa ai liniste sufleteasca si fie ca toate dorintele sa devina realitate! La multi ani!

Bunastare, iubire, idei bune, sanatate, inima buna si prieteni adevarati. Pe toate sa le ai! La multi ani! Bucura-te, e ziua ta onomastica! Zambeste cu tot sufletul!

Cea mai frumoasa zi, cel mai pur zambet, cel mai iubit prieten imi esti. Iti doresc din toata inima sa fii linistit, iubit si iubitor! Multa sanatate si belsug!

De ziua ta, ti-am pregatit o petrecere surpriza! Vino in living. Te asteptam. Prietenii tai vor sa iti cante si sa iti ureze la multi ani!

De Sfantul Petru si Pavel, vreau sa iti urez din tot sufletul ca drumul tau sa fie presarat cu succese, dragoste sincera, bunatate, voiosie, speranta. La multi ani si o zi minunata!

Fii la fel de bun, istet si generos. Implineste-ti visurile si fii mereu optimist! La multi, multi ani! Sa fii dragastos si iubit! Meriti tot ce e mai bun pe aceasta lume!