Mesaje frumoase de iubire – Cuvinte si sms originale de dragoste

Intr-o singura zi, poti intalni iubirea. Acea dragoste profunda care iti va mangaia sufletul. Intr-o minunata zi, te-am intalnit pe tine… Te iubesc.

Esti si vei fi, minunea mea. Alinarea mea. De mana impreuna cu tine vreau sa merg intotdeauna, cu sufletul curat.

Inima ta buna m-a cucerit. Iubirea se simte, si nu as putea sa o descriu in cuvinte. Stiu doar ca te iubesc din ce in ce mai mult.

Iti ofer toata dragostea mea. Fie ca viata si Dumnezeu sa te tina sanatos si voios mereu. Te iubesc mult! Esti chipes, voinic si plin de bucurie. Asa imi doresc sa ramai.

Viata mi te-a scos in cale. Langa tine am invatat sa zambesc mai des, sa apreciez tot ceea ce ma inconjoara si sa iau viata de la capat. Langa tine ma bucur de viata in doi. Esti minunat, dragul meu.

Nimeni nu mi te poate scoate din inima si din minte. Mi-ai intrat in suflet cu o repeziciune uimitoare! Esti sufletul meu pereche. Te ador exact asa cum esti.

Este uimitor cu cata pasiune poti iubi in aceasta viata! Pastreaza in inima si in viata ta, persoana care ti-a furat visele, insa ti-a oferit visuri si vei fi fericit! Vreau sa raman in viata ta. Pentru ca te iubesc si vreau sa stii ca esti unic pentru mine.

Te iubesc mult si sa stii ca te pretuiesc in fiecare secunda a vietii. Esti fericire, bunatate, implinire, speranta…. optimism… Imi doresc sa fim impreuna o vesnicie. Sa creem o lume mai frumoasa si mai buna. Cu iubire…. Multa iubire!

Inconjoara-ma cu iubirea ta nemarginita, iubitule! Esti frumos, imi place atat de mult felul tau de a fi! Ramai la fel de bun si de vesel!

Viata e mai usoara cand iubesti. Iti multumesc ca ai aparut in viata mea si ca ai intrat in inima mea! Ai venit intr-un moment in care nu mai credeam in iubire! Dar da, existi! Iubirea exista!

Te iubesc, te apreciez si te respect. Esti o fiinta buna si vreau sa te pastrez in viata mea.

Tu m-ai ajutat sa ma cunosc mai bine si sa constientizez de ceea ce ii trebuia sufletului meu. Inima mea te dorea pe tine.

Zilele sunt mai senine alaturi de tine iar viata pare mai usoara. Inima mea bate alaturi de a ta. Esti parfum de fericire.

Imi oferi liniste sufleteasca, tu ai grija de mine. Langa tine ma simt cu adevarat implinita si fericita. Ma faci sa zambesc, sa rad cu tot sufletul, zi de zi.

Viata e numai una iar dragostea noastra e mirifica. Te iubesc si vreau sa ma tii de mana pana vom imbatrani.

Esti bunatate, frumusete si adevar. Tu ma cunosti mai bine decat imi cunosc propria fiinta. Tu stii sa ma inveselesti si cand mi-e greu. Tu esti cantec, optimism si visuri marete. Tu esti realizare. Te iubesc!

Imbratiseaza-ma la fel ca in prima zi. Iubeste-ma asa cum ai promis. Zambeste mereu ca in ziua in care te-am cu cunoscut. Pastreaza-ma cu drag in viata ta, asa cum ai spus. Te iubesc!