Mesaje originale – urari frumoase de la multi ani pentru sora

Esti cea mai buna prietena a mea, surioara mea frumoasa si isteata! Persoana pe acre stiu ca ma pot baza oricand, oriunde! Te iubesc mult, si vreau sa fiu prima care iti ureaza din toata inima toate cele bune, multa sanatate, fericire si un sincer si calduros la multi ani!

La multi, multi ani, draga mea surioasa! Te iubesc nespus de mult si sper sa ai parte de iubire, liniste sufleteasca, optimism, sanatate si multi prieteni buni, in viata ta!

De ziua ta, ma alatur familiei si prietenilor, pentru a-ti ura tot binele din lume, sa fii sanatoasa, fericita mereu si fie ca soarele sa fie intotdeauna prezent in viata ta! La multi ani! Coboara, ti-am pregatit o surpiza, pe gustul tau. 🙂

Cele mai sincere urari de bine, ganduri bune, inima buna si lumina in viata ta! Sa ai parte de tot ce e mai frumos, mai bun si mai curat in lumea asta! La multi ani, surioara mea frumoasa!

Unde este frate langa frate si sora langa sora, totul merge mai bine! La multi ani! Ramai la fel de blanda, frumoasa,si cu un suflet minunat! Te iubesc mult!

Bucura-te cu tot sufletul! Este ziua ta de nastere iar eu iti sunt alaturi. Sora mea frumoasa, esti o persoana buna si vreau sa ramai asa. Sa ai parte de sanatate, veselie si multe zambete in viata ta, care spera sa fie presarata cu succese, oriunde vei merge!

Esti un boboc de floare pe aceasta lume. De ziua ta, ti-am pregatit un tort urias, pe care sa il mananci cu prietenii de la petrecere, prieteni care te asteapta in living! Vino mai repede! Vrem sa iti cantam la multi ani!

Te pretuiesc si te iubesc nespus, esti comoara mea, surioara draga. La multi, multi ani fericiti si plini de implinire! Hai sa petrecem azi, de ziua ta, si in toate zilele!

Sa ai zile senine, fie ca toate dorintele sa ti se implineasca si sa fii o persoana fericita, oriunde te vor duce cararile vietii! La multi ani, luminosi!

Meriti tot ce e mai bun, esti o comoara nepretuita! Esti sora mea, prietena mea, si as vrea sa ramai, intotdeauna! De ziua ta, iti urez din inima, ca toate visurile sa devina realitate si fie ca pacea, iubirea si bucuria sa fie ale tale!

Mii de bucurii, liniste in suflet si in viata, frumusete si prieteni adevarati. De tot binele din lume sa ai parte, sa nu uiti sa zambesti, mereu! La multi ani, scumpa mea sora!

La multi ani, sa fii iubita! Pretuieste fiecare moment frumos din viata ta. Fii fericita. Esti o sora minunata si vreau sa iti urez din toata inima, tot binele din lume!

 Cele mai sincere urari de bine si sanatate, felicitari din partea mea, draga mea sora! Tu esti bunatate, veselie si speranta! Ramai o persoana blanda si optimista. Te iubesc mult si iti urez un calduros “la multi ani”!

Iubeste si fii iubita! Pretuieste si sa fii pretuita! Bucura-te si bucura-i pe cei din jur! Ofera zambete, zambind in fiecare zi! La multi ani, esti cea mai buna surioara, care imi este si cea mai buna prietena din lume! Tu imi dai putere si curaj, mereu! Iti doresc sa ai parte de adevar, frumusete, sinceritate si multa iubire in viata ta! Sa fii sanatoasa si sa stii sa te bucuri mereu de viata!