Viata ta se poate schimba intr-o singura zi

Nimeni nu merita sa te justifici pentru alegerile din viata ta. Meriti doar sa fii fericit. Iar pentru asta nu trebuie sa dai explicatii nimanui. Viata ta iti apartine. Sa fii fericit, sta in puterea ta.

Daca ai luat o decizie, mergi mai departe si indeplineste-ti dorintele, planul. Fii multumit cu viata ta.

Nu lasa pe nimeni sa te faca sa plangi! Iubeste-te si ai curaj sa iubesti! Fa-ti curaj sa traiesti! Fa-ti curaj sa mergi pe drumul tau!

Esti frumos! Atata timp cat te simti o persoana frumoasa, da, vei fi! Intodeauna vei fi frumos, atata timp cat vei sti sa zambesti!

Viata ta se poate schimba intr-o singura zi. Gandurile se pot schimba intr-o zi. Iubirea poate aparea in viata ta, intr-o singura zi. Nu dispera. Desi acum poate iti e greu, celebrul” MAINE” s-ar putea sa iti aduca multumirea in viata ta. Nu te lasa innegurat de nimeni si de nimic! Fii puternic! Fii curajos! Intr-o singura zi, poti realiza atata de multe! Intr-o zi poti ajunge oriunde in lumea asta. Intr-o singura zi poti ajunge acolo unde iti doresti. Doar o zi si poti zambi din nou.

Se spune ca poti duce toate cate ti le da viata sa induri.

Asa a fost sa fie? Poate ca da. Si tot rau e spre bine. Invata sa privesti partea frumoasa a lucrurilor si a intamplarilor din viata ta.

Lucrurile nu sunt chiar intamplatoare in viata ta. Insa tu esti liberul arbitru. Poti duce viata pe care ti-o doresti, numai daca lupti sa ajungi acolo unde iti doresti. Daca nu pierzi timp sa te vaiti de viata ta.

Fa ceea ce iti place si simte-te bine in pielea ta, atata timp cat nu ranesti pe nimeni!
Veselia e in sufletul tau, elibereaz-o!

Ce frumoasa este viata, nu mai pierde timpul cu vaicareli. Daca ai luat o decizie, mergi pana la capat, fara regrete, fara sa te uiti inapoi, fara sa te mai intrebi nimic. Trecutul e trecut. Fii fericit in prezent!

Viata ta se poate schimba intr-o singura zi! Bucura-te de tot ce ai in viata ta. Invata din toate cate ceva. Invata ca viata e numai una si trebuie traita! Nu te multumi doar cu “a exista”! TRAIESTE!

Bucura-te de ziua de azi! Tine langa tine oamenii care te respecta si te apreciaza, oamenii care te fac sa te simti tu insuti, oamenii care nu te mint. Fa in fiecare zi ceva util, simte-te special. Fa din fiecare zi o sarbatoare!

Fii un om bun.
Viata ta se poate schimba intr-o singura zi! Dar daca stai in casa si te plangi mereu, s-ar putea sa nu mai observi soarele care a rasarit… Nu ramane in urma pentru cineva care nici macar nu te face fericit pe deplin…

Alege sa traiesti si nu prefera sa existi!

Viata iti da de toate, la momentul potrivit. SI da, intr-adevar, nu aduce anul, ce aduce clipa! Ai incredere in fortele proprii, cauta solutii si mergi mai departe pe drumul tau. Si nu uita ca nimeni nu este de neinlocuit!

FII TU IN ORICE MOMENT SI NU UITA NICIO CLIPA SA ZAMBESTI SI SA FACI SI PE ALTII SA ZAMBEASCA! Iar daca vei reusi sa ii faci sa si rada cu tot sufletul, inseamna ca esti un om bun…