Mesaje emotionante, originale si urari pentru copii si bebelusi

Ai venit pe lume, esti minunea mea! Sa cresti mare, frumos si inteligent, copilul meu dulce! Te iubesc nespus!

Esti parte din inima mea, parte din mine, puiul meu iubit! Viata ta a inceput iar eu vreau sa iti urez din toata inima sa ai o copilarie frumoasa si o viata linistita si plina de iubire!

Bine ai venit pe lume, scump copil! Sa cresti mare, norocos si generos! Sa fii curajos, voinic si cu suflet bun! Te iubesc enorm!

Bebelusul meu iubit, te privesc si imi dau seama cat sunt de norocoasa ca te am! Esti atat de dulce si mirosi atat de bine! Parte din fiinta mea, te ador, pui frumos!

Tu esti cea mai de pret fiinta din viata mea, pacea si linistea mea. Inima si dragostea infinita. Tu ma iubesti neconditionata si pentru tine stiu ca sunt cea mai frumoasa mama.

Sa ai zile senine, fericire si multe, multe bucurii! Sa iubesti sincer si sa fii iubit, oriunde vei merge in aceasta lume! Sa fii curajos si mereu implinit!

Te iubesc enorm, esti puterea si alinarea mea. Esti bucurie si zambet. Imi doresc sa te am alaturi intotdeauna, copil dulce si inocent!

Sa ai o copilarie de vis, inima curata si multe sperante! Sa fii optimist si sa stii sa te bucuri de viata din plin!

Ai o inima atat de buna! Te iubesc atat de mult, copilul meu! Vreau sa iti fiu aproape mereu. Surasul tau ma face sa ma simt atat de fericita! Esti cu adevarat minunat!

Fericirea ca te am langa mine, nu se poate compara cu nimic pe lumea asta. Esti comoara mea si vreau sa iti fiu prietena buna, pe langa mama.

Esti frumusetea mea, parte din mine, te iubesc nespus de mult si vreau sa te indrum in viata pe un drum minunat, presarat cu bogatie sufleteasca si liniste!

Bunatate, inocenta, frumusete. Trei cuvinte care te definesc, printul meu iubit. Copilul meu. Te iubesc nespus.

Ai venit pe lume ca sa imi implinesti viata, copil frumos! Esti dulce si fermecator! Sa ai sanatate de fier, sa fii curajos si sa ai multe succese in viata ta!

Mult noroc in viata, prieteni adevarati, familia aproape, viata lunga si frumoasa, si multa fericire!

Sa ai belsug, iubire, sanatate, pace sufleteasca si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Bine ai venit pe lume, copil iubit!

Cele mai sincere ganduri si pure urari de bine sunt pentru tine, scumpul meu copil! Esti o minunatie si te iubesc exact asa cum esti!

Iubirea mea pentru tine este infinita, copilul meu! Te pretuiesc si te ador! Vreau sa te stiu fericit, oriunde viata te va duce in lumea asta mare.

Sa ai parte de tot ce e mai frumos si maj bun pe aceasta lume, copilas inocent! Sa fii sanatos si cu mult noroc, voie buna si veselie!

Sa cresti mare si voinic! Te iubim enorm! Esti unic, ai personalitate puternica, esti bucurie pe acest Pamant! Sa ai o viata plina de bucurii si realizari!