Mesaje, urari si sms de la multi ani pentru frate

La multi ani, fratiorul meu scump! Iti doresc tot binele din lume! De ziua ta, vreau sa te bucuri si sa chefuiesti! Esti mai matur cu un an! Fii fericit azi, si in toate zilele!!

Ma bucur ca esti fratele meu. Esti bucuria mea, sprijinul meu, confidentul meu. Pentru umarul tau, mereu disponibil, iti multumesc! Azi, de ziua ta, iti doresc toate cele bune si sa avem petrecere frumoasa! La multi ani, cu multi bani!

Hey, frate! Hai la distractie! Am pregatit o petrecere surpriza pentru tine! Te asteptam jos. La muuulti ani!!! Sper sa iti placa tortul.

Mii de bucurii, dorinte indeplinite, viata frumoasa, prieteni adevarati, sanatate si un sincer la multi ani!

De ziua ta, sora iti ureaza din inima un calduros si sincer la multi ani si fie ca binele, frumosul si dreptatea, sa fie de partea ta, mereu! Zambeste si bucura-te din plin de aceasta zi superba!

Fratiorul meu iubit, iti doresc sa traiesti o mie de ani, sa ai sanatate si fericire si numai ganduri bune! La multi ani!

Esti fratele meu mai mare si te iubesc nespus! Te pretuiesc si te stimez, iar de ziua ta iti doresc din suflet, ca toate visurile tale sa devina realitate! La multi ani, frumosi!

Sa ai parte de clipe frumoase, iubire magica, prieteni sinceri! Sa ai familia aproape, sa stii sa pretuiesti ceea ce ai! La multi ani!

Pace, liniste sufleteasca, viata lunga si fericita! La multi ani, fratiorul meu iubit!

Sangele apa nu se face! Sa nu uiti niciodata asta! Iti voi fi alaturi mereu, scump si iubit frate! E ziua ta! Bucura-te si mai mult si petrece cu toti prietenii buni si cu familia, care iti e aproape si iti doreste tot binele din lume! Te iubim mult!

Zile senine, sa ai spor in toate, succes si sa te bucuri in fiecare zi! Multa iubire si sa fii inconjurat de oameni inteligenti si cu simtul umorului! La multi ani!

Fericire si speranta, dragoste si minunatie in viata sa ai! La multi ani, fratele meu frumos! Mult noroc in toate!

Esti fratele meu, acelasi sange purtam. Iti sunt si iti voi fi alaturi mereu. La multi ani! Vino in sufragerie, te asteapta cel mai frumos cadou, acolo! Sper sa iti placa!

De ziua ta, vreau da iti cant la multi ani cu sanatate! Fie ca toate visurile sa devina realitate, sa ai curaj, veselie si optimism, oriunde vei merge! La multi ani!

Viata luminoasa, cu pace in suflet, demnitate, frumusete sufleteasca si multa iubire! La multi ani! Sa fii sanatos si sa iti pastrezi sufletul curat, intotdeauna!!

Adoratul meu fratior, sa ramai la fel de bun, frumos sufleteste, bland si iubitor! Iti doresc tot binele din lume, fie ca tot ceea ce iti doresti sa realizezi! La multi, multi ani!

Astazi este ziua ta. Primeste de la mine, fratele tau mai mic, cele mai calde si sincere urari de bine! La multi ani! Bucura-te din plin de aceasta zi speciala! Multa bucurie si mii de zambete!