Mesaje frumoase si urari de la multi ani pentru copii

La multi ani, copil iubit! Iti doresc tot binele din lume si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata!

Nimeni pe aceasta lume, nu te iubeste precul mama ta! Sa ai parte de un viitor luminos si incantator, plin de succese si sa fii un copil fericit! La multi ani!

Cea mai frumoasa perioada este copilaria! Profita din plin si zambeste! Fii fericit! E ziua ta! Iti urez cu toata dragoastea, multa, multa fericire si succese!

Dorinte implinite, suflet curat, inima buna, prieteni adevarati, multa sanatate! De toate sa te bucuri, copilul meu drag! La multi ani! Mama ti-a pregatit o petrecere surpriza.

Prietenii te asteapta sa va distrati, de ziua ta! Nu-mi vine sa cred ce repede cresti! Bebelusul meu este acum un copil mai mare. La multi ani! Ramai la fel de bun si de iubitor!

Bucura-te din plin, copil iubit! E ziua ta de nastere, vreau sa te imbratisez inca o data si sa iti spun ca te iubesc nespus! Sa fii sanatos, iubit, istet si sa ai parte de mult noroc in viata ta!

Esti atat de dulce si inocent! Te iubesc atat de mult! Esti parte din mine si nimeni nu va putea schimba asta vreodata! De ziua ta, mama iti este alaturi si iti doreste tot ce e mai frumos pe acest pamant, multa fericire si o copilarie fericita!

La multi, multi ani! Esti cea mai de pret fiinta pentru mine! De ziua ta, ti-am pregatit tortul tau preferat, pe care sa il savurezi cu prietenii tai! Bucura-te din plin in fiecare zi! Sa fii copil, e minunat!

Sanatate, fericire si multe ganduri bune! Succese, note mari si multe experiente frumoase! La multi ani, pui frumos!

Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca, viata ta sa fie presarata de mii de bucurii, inima ta sa fie mereu buna, mult succes la gradinita si la scoala! Sa fii iubit si pretuit, oriunde vei merge! La multi ani!

Prietenii te asteapta la petrecere, masa este plina cu bunatati, tortul este gata. Te iubim mult. Familia si prietenii tau iti ureaza un sincer “la multi ani”!

Ganduri bune, sanatate, multa iubire, prieteni adevarati, familia aproape! La multi ani, draga mea fetita!

Scumpul meu baietel, esti parte din mine! Te iubesc atat de mult! De ziua ta, iti urez din toata inima sa te bucuri mereu, sa iubesti viata cu adevarat si sa zambesti mereu! La multi, multi ani!

Sa fii inconjurat de oameni buni, curajosi, care sa te pretuiasca si sa iti fie alaturi mereu! La multi ani, copil iubit! Mult succes in viata ta si multa fericire!

Tu esti fericirea mea, cea mai de pret comoara! Sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos si mai pur in viata ta, copil dulce! Te iubesc enorm!

De ziua ta, iti urez sa ai mult succes, iubire, noroc si fericire! Sa te bucuri mereu si sa razi din tot sufletul! La multi ani!

Cele mai calde urari de bine primeste din partea parintilor tai, care iti sunt alaturi si iti vor fi mereu! La multi ani! Te iubim mult de tot!