Sfaturi interesante despre viata – Cuvinte despre viata care trebuie traita

Viata e atat de frumoasa, ea trebuie trăită, nu visata! Întotdeauna va exista o solutie, pentru fiecare asa zisa problema. Cauta soluția si nu te plânge prea mult de viata ta! Viata e frumoasa!

Întotdeauna priveste partea frumoasa a vieții, cum s-ar spune parte plină a paharului. Întotdeauna exista loc de “mai bine” dar, sa nu uitam ca exista loc si de “mai puțin bine”!

Priveste in jurul tau si bucura-te de natură, de tot ceea ce te înconjoară si fii un om fericit si împăcat cu ceea ce ai!

Munceste ca sa ai tot ceea ce iti doresti si nu fii invidios pe cei care au mai mult decât tine! Nu este treaba ta cate a realizat vecinul tau sau vecina.

Viata… Pana la urma este asa cum ti-o faci tu. Exista liberul arbitru. Fă-ți viata frumoasa, dar nu le trăda sentimentele celor din jur.

Fii întotdeauna un om sincer, dar ai grija cum spui oamenilor adevarul, ce ton folosesti.

Urmeaza-ti visurile întotdeauna, si lupta sa fii un om împăcat cu ceea ce ai in viata ta!

Viata este cu adevărat frumoasa, doar sa ai “ochi” sa vezi asta!

Nimeni de pe aceasta lume nu merita lacrimile tale!

Rămâi lângă omul care te face sa râzi si sa visezi, însă rămâi realist! Rămâi lângă omul care te sprijină în ceea ce vrei sa faci. Rămâi lângă omul care te face o persoană atât de bună!

Nu ii permite nimănui să te trateze urat sau sa te umilească. Acele persoane au multe frustrări si incearca sa te faca un om pesimist si pe tine. Nu ii lasa!

Viata… trece atât de repede! Copilăria, tinerețea, viata… Toate trec atât de repede iar noi, oamenii, nu ne dăm seama de asta decat cand am înaintat în vârstă!

Bucura-te de viata fara prea multe întrebări și dileme!

Traieste-ti viata din plin și nu mai alerga în goana după bani. Toate au o cale in aceasta viata. Urmează o cale frumoasa, fii un om bun si darnic cu cei din jur.

Nu uita ca, dar din dar se face rai!

Sa nu invidiezi pe nimeni, ci sa te bucuri pentru el, daca ii merge bine!

Viata ne da lectii mereu, până când le învățăm. Iar Dumnezeu ne da exact ceea ce avem nevoie, nu ceea ce ne dorim noi, oamenii! Pentru ca nu întotdeauna ceea ce ne dorim noi, este ceea ce avem nevoie in viata noastra!

Nu tanji după ceea ce nu ai, ci iubeste ceea ce ai in viata ta!

Iubeste-te pe tine ca om si iubeste-i pe cei din jur! Nu umili pe cel mai sărac decât tine, nu stii prin ce a trecut în viata lui!

Nu judeca prea aspru faptele unor oameni, doar Dumnezeu e in masura sa judece.

Nu critica prea dur gresalele apropiatilor noștri, nimeni nu este perfect! A greși e omeneste!

Cu toții greșim. Ajuta pe cel aflat la nevoie sa se îndrepte! Nu-l judeca! Cine esti tu, sa il judeci?!

Cu toții avem loc sub soare, fii bun, fii blând, fii calm! Fii vesel! Viata este atât de frumoasa!