Mesaje de dor si iubire pentru dragostea ta plecata

Mi-e atât de dor de tine, dragostea vieții mele! Abia astept sa ne vedem, sa ne tinem de mana si sa fim fericiti!

Esti atat de bun si de frumos la suflet! Abia astept sa ne revedem si sa fim unul lângă celălalt. Te iubesc nespus si sper sa ne revedem curând!

Iubirea nu tine cont de distanta. Asa se spune. Simt iubirea ta, deși esti departe de mine. O sa ne vedem curând si o sa fim fericiti! Abia astept sa te imbratisez cu toată dragostea din lumea!

Nu exista cuvinte care sa exprime cat de dor imi e de tine, iubirea mea! Esti departe si nu te pot vedea, însă imi alergi prin gânduri și esti in inima mea clipa de clipa! Te iubesc enorm! Abia astept sa fim impreuna. Nimeni si nimic nu poate desparți doi oameni care se iubesc cu adevarat, care se respecta si stiu sa lupte pentru iubirea lor!

Iubirea mea, iti mai dau un sms sa iti spun că îmi e tare dor de tine! Număr zilele care mai sunt până ne vom revedea si ne vom cuprinde in brate! Te iubesc atât de mult! Tu esti omul meu, jumătatea mea, parte din viața mea!

Dragostea noastră este mai presus de orice distanță de pe lumea asta, dragostea noastră va învinge si vom fi din nou impreuna! Au mai rămas câteva zile si ne vom vedea iasasi! Te iubesc!

Te îmbrățișez de la kilometri distanță, mi- e atât de dor de tine, puiul meu frumos! Nu uita ca te iubesc enorm! Te imbratisez si sper sa ne revedem cu bine!

Esti dragostea mea, parte din viața mea, si, chiar dacă sunt departe de tine acum, dragostea noastră este puternică și dainuieste!

Esti sufletul meu, mi-e atât de dor de tine! Nici o mie de mesaje nu iti pot arata cat de mult te iubesc si te doresc alaturi de mine! Esti departe dar eu nu te pot uita. Imi alergi prin ganduri si imi este un dor imens de tine, de zambetul tau, de mirosul pielii tale! Mi-e atat de dor sa radem impreuna, sa ne plimbam impreuna, sa ne petrecem timp impreuna, sa fim fericiti! Încă puțin și vom fi impreuna din nou.

Mi- e atât de dor de tine, de brațele tale, de ochi tai, de râsul tau, de vocea ta calda, mi-e atât de dor de mângâierea ta. Vreau sa ne petrecem timp impreuna si sa fin din nou în al nouălea Cer! Te iubesc atât de mult!

Te visez cu ochii deschisi, te doresc alaturi de mine, te vad aievea pentru ca imi e atat de dor de tine! Esti persoana care ma face extrem de fericita, care mi-a redat încrederea în oameni, esti omul care ma face sa uit de tot raul din lumea, esti omul care ma face sa vad cat de frumoasa este viata! Iar viata alaturi de tine este atât de fericita! Abia astept sa ne revedem! Te iubesc enorm si te imbratisez cu toata dragostea mea pe care ti-o port!

Nici timpul care trece, nici distanța dintre noi, nu pot sterge ceea ce simt pentru tine! Atatea emotii, atatea sentimente minunate pentru tine!