Mesaje de la multi ani pentru mama in zi de nastere

La multi ani! Astăzi este ziua ta de nastere, scumpa mea mama! Sa trăiești o sută douăzeci de ani, sa te am alaturi, draga mea mama, sa iti sărut mâna si sa iti calc pragul cu bucurie! Sa ai sănătate, viata frumoasa si masa îmbelșugată! Te iubesc!

De ziua ta de nastere, fiica ta iti urează sa ai parte de tot binele din lume, de sănătate, de oameni frumoși alaturi, de iubire in viata ta! La multi ani!

Te iubesc, te prețuiesc, te te admir, draga mea mama! Tu ai facut fata vieții si ai izbandit! La multi ani! Sa fii sănătoasă, fericita si iubita!

Azi, în zi de sărbătoare, copiii tai iti urează un sincer si călduros “La multi ani”! Te îmbrățișam cu drag si speram sa ne vedem cat mai curând! Sa ai sanatate si multa bucurie in suflet si in viata!

Multa liniste sufletească, bucurie, fericire, zâmbete, sanatate! Pe toate sa le ai in viata, mama! La multi ani! Te iubesc mult!

Astăzi este o frumoasa zi. Ziua mamei mele de nastere. La multi ani, scumpa mea mama! Sa trăiești, sa ai de toate, mult noroc si sanatate! Rămâi la fel de puternică, de zâmbitoare și de optimistă!

La multi ani, scumpa mea mama! Iti doresc sa ai un soare imens în viata ta, sa fii sănătoasă, sa te bucuri din plin de viata ta, sa ai prieteni loiali aproape de matale, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc copiii tai! La multi, multi ani!

Nimeni nu iti poate lua locul in inima mea, draga mea mama! Tu mi-ai dat viata, tu m-ai crescut si m-ai alinat. Iti multumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit! La multi ani si sa stii ca iti doresc tot binele din lume, sa fii extraordinar de fericita si de împlinită! Sa zâmbești mereu si sa fii optimistă! La multi ani!

Prețuiesc viața datorita tie, tu m-ai invatat sa privesc viata cu alți ochi, sa privesc partea plină a paharului si sa-mi dau seama ca viata este extrem de frumoasa! La multi ani, iubita mama ! Sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti, sa fii sănătoasă, sa te bucuri in fiecare zi si sa rămâi la fel de puternică! Te iubesc nespus de mult!

Nimeni pe lumea asta nu poate descrie iubirea ce ti-o port. Te iubesc enorm si daca as avea o putere, te-aș face nemuritoare! La multi ani, frumoasa mea mămică!

Fie ca Binele si Frumosul sa te însoțească mereu in viata ta, draga mea mama! Sa fii fericita si sa ai sanatate, căci iubita de copiii tai esti! La multi, multi ani, cu multi bani!

Draga mea mămică, ce m-ai crescut cu atata iubire, vreau sa iti ofer iubire si eu la randul meu si sa nu uiti nicio clipă cat de mult te prețuiesc! La multi ani!

La multi ani, esti comoara mea! La multi ani, mama mea! Te iubesc!

Esti tot ce am mai de pret pe aceasta lume! Sărut mâna, scumpa mama! La multi ani! Bucura-te cu toată inima, este ziua ta de nastere! Azi ai adăugat încă un trandafir in buchetul vieții tale! La multi ani! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă si sa fii fericita si împlinită!

Cea mai înțeleaptă femeie din viața mea, comoara mea, te iubesc atât de mult! La multi ani, scumpa mama! Bucura-te, fii voioasă si traieste-ti viata la maximum, asa cum m-ai invatat sa fac! Te iubesc neîncetat!

Cea mai frumoasă femeie pentru mine, suflet atât de bun! La multi ani! Sa fii sănătoasă mereu, sa ai mii de bucurii, sa fii zâmbitoare și optimista întotdeauna!