Sfaturi de viata intelepte ce aduc liniste si implinire

Sa ii mulțumești lui Dumnezeu pentru tot ceea ce iti ofera in viata ta! Si pentru tot ceea ce ti-a oferit până acum. Ți- a dat sa înveți lecții prețioase de viata.

Invata sa apreciezi mai mult ceea ce ai si nu te mai plânge atât! Sunt momente în viata cand realizezi cat de fericit erai, deși te plângeai, abia după ce ti se intampla ceva in viata ta, nu tocmai plăcut.

Bucura- te de viata asta! Bucura- te de tot ceea ce ai! Da-ți seama cat esti de fericit! Dumnezeu ti-a mai dat încă o zi in care sa vezi lumea asta frumoasa, natura.

Fii mereu fericit(a) si nu te da batut(a)! Atata timp cat te trezesti dimineata, poti face ceea ce iti doresti! Atata timp cat RESPIRI, poti face TOT ceea ce iti dorește INIMA! NU exista nu pot, nu exista nu am timp! Nu exista!

Si nu mai da vina pe nimeni daca nu te simti multumit cu viata ta! Exista liberul arbitru, deci nu este nimeni vinovat de fericirea sau de nefericirea ta!

Nu uita ca oamenii te “calcă în picioare” doar daca le permiți asta! Oamenii te simt. Fii mereu o persoana puternică și valorizeaza-te întotdeauna! Dacă tu, nu ai incredere in tine si nu te apreciezi, nimeni nu o va face!

Urmează-ti visurile si fa ceea ce-ți place! Nu amâna la infinit ceea ce poti face acum! De ce sa nu lucrezi ceva ceva cu pasiune? De ce sa nu faci si bani din pasiunea ta?! Spor!

Citeste cat mai multe cărți! Întotdeauna vom avea de invatat ceva din filele cărților! Miroase cărțile! Miros nemaipomenit de bine!

Plimba-te mult in natura! Iti va face bine plimbarea, atat psihic, cât și fizic.

Nu te mai compara cu alți oameni! Încetează să faci asta! Nu te mai victimiza! Fiecare om, este unic! Fiecare om are calități si defecte. Fiecare om, are hobby -uri si pasiuni. Suntem diferiti, însă cu toții avem ceva bun si frumos in interiorul nostru!

Iubeste-ti propria persoana!

Fă-ți timp pentru familia ta, pentru prieteni!

Joaca-te mult cu ai tai copii.

Fii si tu copil, din nou! Bucura-te!

Priveste-ti mai des părinții si copiii, mai des decat privesti telefonul mobil!

Fii pozitiv mereu! Gândurile bune atrag lucruri bune. Nu uita asta!

Nu critica si nu ii barfi pe cei din jur! Nu stii cu adevărat povestea lor, nu ai cum sa simti ceea ce simt ei, indiferent de ceea ce auzi de la ei sau de la altii, despre ei! Traieste-ti propria viață și nu mai critica atât de aspru! Da, este ok sa iti spui parerea, dar doar daca este cerută, si intr-un mod frumos, delicat. Nu răni oamenii din jur! Nu ii barfi pe la spate! Roata se intoarce întotdeauna!

Dacă poți face un bine, fă-l! Fa bine celor din jur! Cu toată inima! De cele mai multe ori, observ ca oamenii modești, din punct de vedere financiar, ajuta mai des pe cei nevoiași, decat o fac cei bogați!

Ajuta-i pe cei din jur cu ceea ce poti, fie cu o vorba, o încurajare, fie cu o îmbrățișare, fie cu lucruri materiale, daca ai.

Oferă din toată inima ta! Nu da nimic, nimănui, daca iti pare rau!

Zâmbește in fiecare zi!

Priveste-te in oglinda! Iti place ceea ce vezi?