Mesaje de Paste. Felicitari si sms-uri frumoase cu urari

Daca vrei sa trimiti familiei sau prietenilor mesaje frumoase de Paste, te poti inspira de aici:

Hristos a înviat! Sa fim mai buni, mai pasnici, mai iertatori! Fie ca Dumnezeu sa ne călăuzească pașii, sa ne faca mai înțelepți și să fim drepți înaintea Lui!

Ouă rosii, cozonaci, mii de zâmbete, familia alaturi! Iti doresc, prieten drag, sa ai un Paste Fericit, alături de cei dragi inimii tale!

Paste fericit alaturi de familia ta! Sa avem sufletele curate, sa ne rugam mai mult la Dumnezeu, sa facem mai multe fapte bune! Hristos a Înviat!

Hristos a fost răstignit pe Cruce și a Înviat pentru noi, oamenii păcătoși! Sa fim mai curați,mai buni, mai iertatori! Paste fericit!

Masa îmbelșugată sa ai de Sfintele Sărbători Pascale, prieten iubit! Fie ca Sfintele Sărbători de Paște sa te găsească sănătos, voios și bun! Paste fericit!

Ouă rosii, încondeiate, cozonaci, parca, lumina, bucurie si

bunătate! Paste fericit! Hristos a Înviat!

Cele mai sincere gânduri și călduroase urări pentru tine! Sa ai sanatate, că-i mai bună decât toate! Sa ai sărbători Pascale liniștite, alături de cei dragi! Hristos a Înviat!

De Sfintele Sărbători de Paște, iti doresc din toată inima sa ai parte de tot binele din lume, sa fii sănătos, sa fii alaturi de familie, sa te bucuri neîncetat! Paste fericit!

Nu înceta niciodată sa speri, nu te lasa batut niciodată! Traieste-ti viata si fii fericit! Sărbători fericite iti doresc si un Paste fericit!

Fie ca acest Paste sa fie de neuitat pentru tine, Sărbătorile Pascale sa te găsească linistit, mai bun si mai pur la suflet! Sa ai masa îmbelșugată si sa fii sănătos! Bucura-te de ceea ce ai si multumeste-i lui Dumnezeu pentru aceasta zi sfânta! HRISTOS A Înviat!

Toate gândurile bune sunt îndreptate către tine! Fie ca lumina din noaptea Învierii sa te găsească sănătos și bun la inima. Sa ai Sărbători Pascale minunate! Hristos a Înviat!

Paste fericit! Fii mai bun, mai luminos, mai iertatori, mai calm si mai cald cu cei din jur. Hristos a Înviat!

Astăzi este despre Dumnezeu, despre credința, despre ouă rosii. Sa avem un Paste fericit si sa ne rugam mai mult la Dumnezeu, sa ii multumim pentru tot ceea ce ne oferă în fiecare zi!

Alaturi de familie si de prieteni sper sa te găsească acest sfânt Paste, ziua în care Iisus Hristos a Înviat! Sa ai masa plină cu bunătăți, inima plină cu bunătate, si sa nu uiti niciodata de cei sărmani. Ajuta-i! Paste fericit!

Zâmbește, roaga-te la Dumnezeu, multumeste-i! Fii binecuvântat, om bun si frumos! Hristos a Înviat! Sa fim mereu buni, Dumnezeu ne-a mai dat o sansa.

Paste luminat alaturi de cei dragi! Masa plină cu de toate, sa ai sanatate si familia alaturi! La multi ani!

Fie ca Sfintele Sărbători de Paști, sa te găsească sănătos și să te facă să te bucuri mai mult de viata. Paste luminat alaturi de cei dragi si o masă plină cu ceea ce iti doresti! Hristos a Înviat!

Iata vine Iepurașul, sa ne aduca de toate, buneturi in coșuri, bunătate in inimi, speranta in suflete! Paste fericit alaturi de familie si prieteni!

Sa fii o alinare pentru cei din jur, sa ajuți daca poti, sa ii mulțumești lui Dumnezeu pentru viata ta. Paste fericit!