Oamenii care iubesc, se comporta frumos. Nu jignesc, nu judeca!

Mereu am spus ca viata este scurta si imprevizibila. De aceea, trebuie traita exact asa cum vrea fiecare. Ne suntem datori cu implinirea sufletului si cu fericirea deplina.

Oamenii care sustin ca tin la tine insa “nu au timp” sa dea un semn de viata si nu te cauta decat atunci cand au un interes, trebuie lasati in urma. Nu merita sa suferi dupa cineva care nu isi face niciodata timp sa te intrebe ce mai faci, sau daca esti bine!

Oamenii care iti spun ca te iubesc, dar se comporta urat cu tine NU au cum sa te iubeasca! Atunci cand iubesti, pretuiesti, respecti acea persoana. Iti plac pana si defectele ei. Asta daca le observi. Pentru ca atunci cand iubim, persoana de langa noi, ni se pare chiar perfecta si nu am schimba nimic la ea.

Nu te amagi crezand ca e normal ca persoana de langa tine sa iti vorbesca urat sau sa se comporte urat, nu accepta o astfel de persoana in viata ta! Cu siguranta vei intalni o persoana pentru care vei fi atat de drag, precum soarele pe cer.

Nu crede in cuvintele de genul: “persoane mai rele decat mine vei intalni, dar persoane mai bune, nu! Ai sa vezi tu!” NU! NU ai ce aprecia la o astfel de persoana, indiferent de ceea ce spune pentru a te manipula, atata timp cat te face sa te simti o persoana inferioara, incapabila, urata, fara incredere de sine, sau care te face sa plangi. NU ai ce sa apreciezi la o astfel de persoana egoista, care vrea sa te tina alaturi cine stie din ce motive, posibil si obsesie sau capriciu. Pleaca! Persoana draga trebuie sa te faca sa plangi doar de fericire!

Nimeni nu are dreptul sa te faca sa suferi in numele iubirii. Nu te complace intr-o relatie care nu te face sa te simti o persoana plina de viata, de incredere, o persoana frumoasa si vesela!

Persoana iubita trebuie sa te aprecieze, sa ii fie drag de tine, nu sa te faca sa te simti ca un spin in casa in care locuiti. Casa in care te simti un strain, nu e casa potrivita pentru tine.

Cand iubim, nu jignim.

Cum sa invatam sa ne pretuim mai mult?
Simplu, desi te doare, lasa in urma tot ceea ce te face sa suferi! Fii constient ca meriti sa fii mereu fericit, apreciat, iubit, respectat, si ca intotdeauna e loc de mai bine! Ceea ce nu apreciaza astazi persoana de langa tine, va aprecia “maine”, altcineva, care te va face sa zambesti din nou si sa razi cu tot sufletul. Si in acel moment, vei privi in trecut si nu iti va veni sa crezi ca poate exista atata fericire, chiar de tu nu mai credeai in oameni si in iubire.

Oamenii care iubesc, se comporta frumos. Nu jignesc. Nu critica aspru. Nu judeca. Omul care te iubeste, nu iti “vede” defectele iar daca le”vede”, le transforma in calitati, invatand sa traiasca asa, cu ele.

Iubeste-te mult si alege-ti cu grija persoanele care sa faca parte din viata ta. Pastreaza oamenii care te cauta, care iti intind o mana de ajutor la nevoie, care stiu sa se bucure de viata si sunt optimiste, care te apreciaza si te respecta.

Oamenii ipocriti nu au ce cauta in viata ta!

Iubirea presupune binele, adevarul si frumosul.