Mesaje originale si sms frumoase cu urari de Craciun

In aceasta noapte sfanta, fie ca Mos-Craciun sa te gaseasca sanatos si sa iti aduca darurile mult dorite, alaturi de cele mai curate ganduri, pace sufleteasca si bucurie! Craciun fericit si toate cele bune, scumpul meu prieten!

Craciun de vis iti doresc, alaturi de cei dragi. Chiar daca sunt departe, esti prezent in gandurile mele si iti doresc toate cele bune, sanatate, liniste in suflet, iubire si masa imbelsugata.

Afara ninge iar colindatorii ne bat la usi, spre a ne ura numai de bine. Iti urez si eu, toate cele bune si un Craciun magnific, alaturi de familie si de prieteni. Sa fii iubit! Sper ca Mos-Craciun sa nu te uite si sa treaca pe la tine, cu un cadou minunat, pentru ca esti o persoana minunata.

Cele mai sincere si calduroase urari de bine primeste din partea mea, in ajunul Craciunului. Sa ai parte de sarbatori de vis, bucurie, masa imbelsugata, iubire din plin si multa, multa
sanatate! Craciun fericit!

Craciun fericit, plin de lumina! Hristos s-a nascut, sa fim mai buni si mai frumosi!

Viata e frumoasa! Pretuieste-o! Sa ai un Craciun de vis si nu uita ca te iubesc, oriunde as fi. Maica Domnului l-a nascut pe Iisus in noaptea sfanta de Craciun. Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe aceasta lume. Sarbatori de vis!

Fie ca Sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca linistit, sanatos si fericit. Un Craciun calduros si multa veselie! Te iubesc!

In noaptea asta, sper ca Mos-Craciun sa nu te uite, daca ai fost cuminte, si sa iti aduca ceea ce iti doresti. O iarna minunata alaturi de cei dragi, masa plina, prieteni adevarati langa tine si multa sanatate sa ai, mereu!

Zapada s-a asternut, hai sa alergam prin ea, sa cantam si sa ne bucuram! E Craciunul, o sarbatoare sfanta, care trebuie sa ne faca mai buni, sinceri si iubitori! Craciun fericit!

Hai sa impodobim bradul impreuna si sa ne bucuram din plin de Craciun, sarbatoare sfanta cand Sfanta Maria l-a nascut pe Iisus Hristos. Sa ne bucuram din plin, sa zambim, sa cantam colinde si sa impartim bucata noastra de paine si cu cei nevoiasi. Sa fim sanatosi, cu putere de munca si optimism. Craciun fericit!

Buna dimineata! A trecut Mos-Craciun pe la tine? Ti-a lasat ceva sub brad, din sacul lui plin? Mi-as fi dorit sa fiu alaturi de tine si ne bucuram de aceasta sfanta sarbatoare. Sper sa ne vedem curand. te iubesc si iti doresc un Craciun minunat, alaturi de cei dragi!

Lumina, iubire, pace sufleteasca, inima buna, sanatate, de toate sa ai parte. Sa fii optimist intotdeauna, si oriunde vei petrece Craciunul, sa nu uiti ca te iubesc si ca te port in suflet, mereu. Craciun fericit si toate cele bune, prieten drag!

Masa plina cu bunatati, daruri minunate, sinceritate, multe zambete si voie buna, zapada pufoasa si caldura sufleteasca. Pe toate imi doresc sa le ai. Fie ca speranta sa fie mereu in sufletul tau iar iubirea sa te insoteasca pretutindeni.

Fii mai bun, mai tolerant. E noaptea sfanta de Craciun, noaptea in care Sfanta Maria l-a nascut pe Iisus Hristos. Bucura-te din plin si imparte bucurie in jurul tau. Da din painea ta si celui nevoias! Craciun minunat!

Nasterea Domnului sa va gaseasca sanatosi, voiosi, cu ganduri bune, increzatori, iubiti si iubitori. Craciun fericit!