Urari si mesaje frumoase de la multi ani pentru mama

La multi ani, iubita mama! Esti minunata! Iti spun inca o data, ca te iubesc mult, te stimez, iar azi, de ziua ta, iti urez din toata inima sa ai sanatate, iubire, veselie in casa, liniste in suflet, si multa, multa fericire!

Mama, esti comoara mea. La multi ani! Fie ca binele, adevarul si frumosul sa fie ale tale. Te imbratisez si te invit la petrecerea data in cinstea ta, petrecere despre care nu stiai nimic. Coboara, te asteapta invitatii.

Sper sa iti placa tortul, iubita mama! Te iubim si te pretuim, sa nu uiti asta niciodata. La multi ani, fericiti! Meriti tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata!

Fiinta cea mai draga mie, tu esti, mama. Azi, de ziua ta, iti spun din toata inima ca te iubesc nespus si iti urez toate cele bune, liniste sufleteasca, iubire si multa sanatate. Sa fii mereu vesela si
optimista. La multi ani!

De ziua ta, iubita mamica, iti urez un sincer si calduros la multi ani! Sa ne traiesti o mie de ani si sa fii fericita, mereu. Imi place sa te vad zambind. Zambeste in fiecare zi, caci zambetul tau e magnific si ma face fericit!

De ziua ta, vreau sa iti urez sa ai parte de iubire, pace sufleteasca, mii de bucurii, bunatate, prieteni adevarati si dorinte implinite. Ramai la fel de buna si de inteleapta. Esti minunata! La multi ani, fericiti!

Mama, tu mi-ai dat viata, m-ai sustinut si ma sustii mereu, esti langa mine la bine si la greu. Iti multumesc si sa stii ca esti cea mai buna mama din lume! Te iubesc enorm si iti urez din suflet, un sincer la multi ani!

In aceasta zi speciala, vreau sa fiu prima care iti ureaza, mama, la multi ani! Sa ai parte de multa iubire, sinceritate din partea celor din jur, sa fii sanatoasa, inteleapta si vesela, intotdeauna, oriunde, oricand! Te imbratisez cu drag!

Chiar daca sunt departe, ma gandesc mereu la tine, scumpa mama. Sper sa ne vedem curand. Iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita, bogata sufleteste, sa ramai la fel de inteleapta si sa fii sanatoasa, maica mea buna. La multi ani, cu bucurie!

Tu imi dai putere, speranta si ma povatuiesti mereu. Te iubesc pentru tot ceea ce reprezinti, mama. E ziua ta. Bucura-te, zambeste, petrece, canta! Fii fericita! La multi ani!

Esti speciala pentru mine, frumoasa, inteleapta, buna. Esti mama mea. Sunt mandru de asta. Te iubesc si tii doresc un sincer si calduros “la multi ani”! Sper ca sunt prima care iti ureaza toate cele bune, de ziua ta! Hai sa ne petrecem. Meriti tot ce e mai bun si mai frumos!

Suflet bun, esti minunata, blanda si frumoasa. La multi ani, scumpa mama! Te iubesc mult si sper sa ai mii de bucurii, in fiecare zi.

La multi ani! Sa ai o zi minunata si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Fii bucuroasa, fericita si distractie placuta….. alaturi de mine, de familie si de prietenii tai, mama! Coboara in living. Te asteptam.