Mesaje frumoase si sms originale cu urari de Mos – Nicolae

Cele mai frumoase ganduri si tot binele primeste de la cel mai bun prieten al tau. Sper ca Mos-Nicolae sa treaca pe la tine incarcat cu daruri. Le meriti.

Fie ca Mos-Nicolae sa iti lase si tie un cadou in cizme, pentru ca ai fost cuminte. Sa-ti mai lase voie buna, succese, optimism si multa sanatate!

La multi ani! Porti nume de sfant, bucura-te si incearca sa fii mereu fericit. Petrecere frumoasa si la cat mai multe cadouri! Te iubesc!

As vrea ca Mos-Nicolae sa treaca in noaptea asta pe la tine si sa iti spuna cat de mult te iubesc. Imi lipsesti mult. De abia astept sa ne vedem. Mosul mi-a lasat un cadou si pentru tine.

L-am rugat pe Mos-Nicolae sa mi te tina sanatos, vesel si optimist, intodeauna. Sa ai sanatate, iubire si sa fii mereu fericit. Te iubesc!

Cadoul meu cel mai de pret este iubirea. Sper ca Mos-Nicolae sa iti aduca totusi si altceva. Sa fie bogat si darnic, pentru ca ai o inima buna.

Dragul meu prieten, fie ca Mos-Nicolae sa te gaseasca vesel si luminos, cu
bucate alese pe masa, cu bucurie in suflet si zambet pe buze si sa aiba sacul plin cu daruri minunate pentru tine!

Afara ninge linistit, iar Mos-Nicolae ca sosi, ca sa ne incante cu fel de fel de cadouri alese. Cele mai frumoase ganduri sa te insoteasca pretutindeni, sa fii mereu intelept si sanatos si sa ai parte de bine, frumos si adevar.

Fie ca sarbatorirea Sfantului Nicolae, sa te gaseasca binedispus, implinit, voios si fericit. Sa iti lase in ghetute cadouri speciale, precum esti si tu.

Diseara, Mos-Nicolae ne va incanta cu diverse cadouri minunate! Nu uita sa fii copil nicicand si pastreaza-ti sufletul curat. Te iubesc!

Ador seara de Mos-Nicolae. E magica. Mi-e dor de tine. Sper sa gasesti in cizme ceea ce ti-ai dorit.

Sa ai parte de o seara magica, alaturi de cei dragi iar Mos-Nicolae sa iti aduca zambetul pe buze, cand vei vedea cadoul sau.Bucura-te cu toata inima, acum si intotdeauna.

Mos-Nicolae nu uita sa aduca un cadou, mai mare sau mai mic, nimanui. Astfel, trece pe la fiecare. Asteapta-l cu sufletul vesel, sanatos si increzator. Te va incanta, cu siguranta!

Fie ca Mos-Nicolae sa te gaseasca sanatos, cu buzunarul plin si cu zambet pe fata. Sa nu uite sa iti lase un cadou dragut, pentru ca meriti. O seara magica iti doresc!

Cele mai calde si sincere urari de bine, pentru tine, scumpul meu prieten. L-am trimis pe Mos-Nicolae sa iti dea cel mai frumos cadou, din toata inima oferit. Nu uita ca te iubesc si de abia astept sa ne vedem.

O seara de vis iti doresc, alaturi de cei dragi. Chiar daca sunt departe, ma gandesc mereu la tine si sa stii ca il voi trimite pe Mos-Nicolae sa iti aduca un dar minunat, ca tine!

Sa ai liniste, succese, prieteni adevarati, sanatate si sa primesti ceea ce iti doresti, de la Mos-Nicolae. Esti un prieten de nepretuit. Bucura-te! Zambeste! Fii fericit!

Hai sa desfacem cadourile de la Mos-Nicolae impreuna! A trecut pe la noi deja, inseamna ca am fost cuminti!:-)) Coboara, te astept.