Nu-ti bate capul cu cine nu merita osteneala

Nu-ti bate capul cu gura lumii care critica si judeca!

Nu merita osteneala! Nu lumea a trait povestea ta, ca sa o poata intelege! Nimeni nu va sti ce ai gandit sau ce ai simtit tu intr-un anumit moment, oricat ai povesti. Fiecare gandeste in felul sau. Unii critica si judeca mai mult, altii mai putin. Avem dreptul la opinie, dar doar atunci cand ni se cere!

Lasa lumea sa vorbeasca si tu traieste- ti viata asa cum vrei, fii fericit(a), iar cine nu iti accepta hotararile referitoare la propria ta viata, inseamna ca nu iti e prieten cu adevarat.

Lasa-i in urma pe cei care te judeca fara sa te asculte. Nu-ti bate capul! Nu merita sa te intristezi doar pentru ca oamenii gandesc diferit. Suntem diferiti, gandim diferit, simtim diferit. Insa trebuie sa ramanem “oameni” si sa acceptam deciziile celor dragi, chiar daca avem alta parere.

Doar prietenii adevarati te vor sustine cu adevarat in momentele in care vei avea nevoie.

Cauta sa nu-ti “pui”viata pe tava oricui!

Trebuie sa fim constienti ca oricum ar fi, nimeni nu poate intelege ce e in inima ta, fiecare isi traieste propria poveste. Oricat ai detalia, tot nu vei fi pe deplin inteles.

Important e sa mergi mai departe si sa ai curaj sa lupti pentru implinirea ta. Meriti sa gusti din fericire in fiecare zi!

Nu cauta sa “impaci”pe toata lumea din jur, nu vei reusi sa fii iubit(a) de toti, n-ai cum sa fii pe placut tuturor. Dar nu trebuie sa conteze asta prea mult pentru tine. Importanta este propria parere pentru atingerea fericirii.

Asa cum te simti tu sau te crezi tu, la fel te vor percepe si cei din jur. Increderea in fortele proprii iti da aripi cu care chiar poti zbura si realiza ceea ce iti doresti. Trebuie doar sa vrei!

Impaca-te cu tine si mergi mai departe! Lasa in urma persoanele care ” te trag in jos”, trebuie sa progresezi, nu sa regresezi!

Invata sa apreciezi prietenii care iti sunt alaturi, fara critica si judecata aspra.

Fii fericit(a)!