Nu te complace in situatie cand nu te mai vrea

Stii prea bine ca nu se merita sa te intristezi pentru persoane care nu dau doi bani pe tine si te vad ca pe “un intrus” in viata lor, desi iti indruga vorbe de iubire in fiecare zi.

Sunt “chestii”care pur si simplu le simti… Simti ca nu mai esti dorit(a)si apreciat(a)… Nu mai vorbim despre iubire…

Gesturile marunte arata o iubire imensa. Priviri si zambete dulci, imbratisari si vorbe duioase. Afectiune. De asta avem nevoie cu totii. Sa fim respectati si sa simtit ca, realmente contam pentru acel cineva.

Ce faci cand simti ca lupti cu morile de vant si ca explici in zadar ceea ce te doare persoanei de langa? Simplu: PLECI!

Pleci departe si

inceri sa atingi fericirea! Pentru ca ea exista! Si o meriti!

De ce sa stai sa te complaci intr-o relatie care vezi clar ca nu mai merge? Cauta libertatea. Cauta absolutul. Fericirea. Linistea sufleteasca. Armonia mult visata. Bucuria…

Nimeni nu se schimba de dragul nimanui. Suntem asa cum suntem. Degeaba ni se promite marea cu sarea. La fel va fi! Deci pleaca!
Nimeni nu merita lacrimile tale si tineretea ta!

Apreciaza- te mai mult si nu te mai multumi cu atat de putin! Daca cineva nu te place pentru ceea ce esti, gandeste-te ca altcineva te poate placea la nebunie!

Niciodata nu e tarziu sa o iei de la capat. Sa crezi in mai bine. Meriti!

Sunt iubiri care vin si pleaca. Iubiri care poate raman pentru mai multa vreme in viata noastra. Iubiri pe care le retinem noi in viata noastra. Iubiri care ne schimba totusi. Iubiri absurde sau atat de frumoase! Iubiri ce nu se sting sau se aprind si peste ani! Iubiri…. Iubiri….

De la orice iubire ai ceva de invatat. Insa atunci cand simti ca nu mai esti respectat(a)si iubit(a), trebuie sa pui punct. Fara sa insisti sa fii nefericit(a) si mai mult timp.

Poate parea dificil insa Dumnezeu ne-a inzestrat cu UITARE si cu speranta, sa nu uitam asta.

Nimeni nu merita sa se lase calcat in picioare de nimeni. Nu merita atentia ta un om care nu te apreciaza si care nu vede cate faci pentru el si crede ca asa i se cuvine! Nu merita atentia ta omul care nu obseva ce persoana frumoasa si bogata sufleteste esti, nu merita atentia ta omul de langa tine care iti provoaca lacrimi de tristete si te face sa te simt incapabil!

Nu merita atentia ta omul care nu stie sa observe cand esti suparat sau obosit, ca sa te aline sau macar sa te lase in pace pana iti revii!!

Nu iti mai pierde vremea cu oameni care nu te vad cum esti adevarat si cat de mult valorezi!