Niciodata nu e prea tarziu pentru un nou inceput

Am mai spus asta si o sustin cu tarie: cand nu esti fericit(a) intr-un anume loc, pleaca. Pleaca si cauta-ti linistea sufleteasca. Pacea mult asteptata. Afectiunea pe care o meriti din plin. Pentru ca traiesti o singura data si meriti sa iti traiesti viata asa cum vrei, dupa propriile principii si dorinte.

Da-i inimii ce-ti cere si nu mai suferi inutil dupa locuri sau persoane care nu te merita!

Mergi mai departe cu capul sus si oricat de greu ti-ar fi, crezi in tine in Bunul Dumnezeu. Vei reusi sa fii fericit(a).

De ce sa te multumesti cu putin? Meriti mult mai mult. Meriti sa te simti respectat(a), apreciat(a), iubit(a) cu adevarat. Si vrei atat de mult sa simti ca traiesti! Sa simti ca iubesti si esti iubit(a) cu aceeasi intensitate!

Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat. Niciodata nu e prea tarziu sa inchei o poveste ce a devenit tulburatoare si sa-ti traiesti propria viata, asa cum iti doresti. Pentru ca ai tot dreptul sa faci ceea ce vrei, cum si cand vrei! In felul tau unic.

Simte cu toata fiinta ta bucurie, lasa tot ce e negativ in urma. Intamplari, persoane, locuri care te deprima, meriti sa simti ca traiesti! Meriti sa iubesti si sa fii iubit(a) cu tot sufletul!

Asculta-ti inima cand iti striga disperata ca nu e fericita si mergi pe drumul tau! Nu-ti fie teama, gaseste solutii si mergi mai departe. Spera, lupta pentru ca visurile tale sa devina realitate!

Nu renunta la ideea ca poti fi o persoana implinita si ca poti avea tor ce iti doresti!

Pretuieste-te cu adevarat si PLEACA de acolo de unde nu te simti dorit(a), iubit(a), apreciata(a). Nu te complace in situatie. Ai doar o viata! Iar anii trec, rand pe rand! Tineretea e numai una! Fa tot posibilul sa fii fericit(a), nu te teme de schimbare, uneori totul se transforma in bine, exact cand ai nevoie si toate se asaza asa cum “trebuie”.

Pretuieste viata si persoanele din jurul tau. Sunt importante.

Pretuieste-te mai mult pe tine! Meriti tot ce e mai bun!

Cauta fericirea acolo unde crezi ca te asteapta, nu mai lasa anii sa treaca in speranta ca “maine”va fi mai bine!! Stii si tu cand nu “functioneaza” ceva!

Stai langa persoane care te fac sa te simti o persoana importanta, alege prietenii cu mare bagare de seama, pretuieste- ti familia asa cum este ea, dar sa simti ca traiesti in fiecare secunda!

Invata sa te bucuri din orice aparent “nimic” si sa zambesti in fiecare clipa!

Inconjoara-te de oameni care “merita osteneala” si nu cersi nimanui prietenia!

Si nu uita ca NICIODATA nu e prea tarziu sa-ti traiesti viata asa cum vrei!