Cum te ajuta apa in anxietate si depresie

Se stie ca anxietatea si depresia sunt considerate boli ale secolului vitezei. Acestea afecteaza destul de multe persoane.

Ce simte o persona anxioasa sau una depresiva ? Pai in primul rand, o stare de tema, neliniste, agitatie, o stare de rau sau ameteala. Acestea sunt cele mai usoare forme dar exista altele si mai urate si greu de suportat.

Stim ca exista pastile naturiste sau medicamente de sinteza prescrise de medic. Cu siguranta, le-ai incercat deja. Dar exista si alte lucruri care te pot ajuta ca sa te simti mai bine : apa. Da, apa !

In primul rand apa ne poate purifica tot corpul cand facem baie. Gandeste-te ca odata cu spalarea corpului te speli si de gandurile negative si de starile de boala.

Poti pune in cada si picaturi de ulei de levantica. Acesta te va relaxa si iti va da o stare de bine. Cand te bagi in cada, uita de toate lucrurile si persoanele care te necajesc, priveste momentul ca pe ceva personal, ca pe ceva ce faci doar pentru tine si ca te simi bine.

In al doilea rand, apa se incarca energetic daca inainte de a o bea ii soptesti cuvinte frumoase precum: te iubesc, frumusete, iubire, armonie, sanatate, liniste. Sau poti scrie aceste cuvinte pe o hartie pe care o lipesti pe cana sau pahar sau sticla.

In orice stare am fi, este importanta gandirea pozitiva.
Asteapta si clipa urmatoare, nu te lasa doborat(a) de cea prezenta!