Lasa in urma prietenii care nu au timp de tine

Avem o singura viata. Si dreptul de a gasi fericirea. Pentru fiecare dintre noi, fericirea are alt gust si alta aroma, insa este mult dorita.

Si uneori punem accent pe lucruri, intamplari sau persoane care ne fac mai mult rau decat bine.

De ce sa stai prea mult pe ganduri cand vezi clar ca o persoana nu isi gaseste timp si pentru tine, desi iti repeta cat te mult tine la tine si cat de mult te considera prieten?! Sa fim seriosi, cine tine la tine si te apreciaza, INTOTDEAUNA isi va gasi timp macar pentru un mesaj pe telefon!!

Cand iti pasa, oricat de ocupat ai fi, acea persoana pe care o numesti “prieten”, iti zboara prin minte, iar acest lucru te face sa ii dai macar un mic semn de viata…

Prieteniile se leaga destul de greu si se darama atat de repede!

Pastreaza in viata ta doar persoanele care te merita si care isi fac timp si pentru tine in viata lor. Asa cum au timp pentru iubirea lor, la fel trebuie sa doreasca sa isi vada si prietenii.

Asa ca, mare atentie la prieteni, nu “alerga”pe nimeni “cu prietenia”, nu se merita, mai ales daca acea persoana iti arata asta in nenumarate randuri.

De ce sa dai numai tu primul(prima) un sms de exemplu? De ce sa suni numai tu? De ce tu ai timp si acea persoana nu?! Sunt intrebari aparent banale, insa cand vei ajunge sa-ti pui asemenea intrebari, sa stii ca este vremea “sa faci curat”in lista prietenilor tai!!