Nimeni nu pleaca dintr-o relatie frumoasa! Cine iubeste, nu jigneste!

Nimeni nu pleaca dintr-o relatie frumoasa. Atunci, omule, de ce te plangi? De ce mai ceri o sansa? Cate sanse ai tot primit? Cate mai vrei ca sa te convingi tu insuti ca nu te poti schimba si ca poate sunteti intr-o relatie toxica? Cat timp mai trebuie sa treaca?!

Atunci cand esti intr-o  relatie toxica ce deja iti provoaca frustrari si stari de rau, e cazul sa nu mai amani plecarea. Spre sanatatea ta. De ce sa dai n mii de sanse? Cate ai mai dat?

Fii rational. Cine te iubeste, nu te jigneste, te apreciaza si iti vorbeste frumos! Acestea sunt lucuri normale pe care le oferim intr-o relatie. Ne respectam in primul rand! Cand iubesti, nici macar nu ii observi defectele persoanei de langa tine, devenind ca un soare pentru tine. Si iti e drag de acea persoana. Cu timpul, sentimentele devin din ce in ce mai puternice.

Tine minte: cine te-a tradat, ranit sau mintit, o va mai face inca o data si
inca o data. Din pacate, asta e adevarul. Nu te mai amagi.

”IN NUMELE IUBIRII” nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de nimeni, nu exista asa ceva. In iubire, nu se manipuleaza. Pentru ca se presupune ca iubirea ne face mai buni  si mai frumosi sufleteste. Respecta-te si apreciaza-te la adevarata valoare! Esti o persoana unica si meriti mai mult decat injosiri, acumulare de frustrari, stres si tristete. Mergi mai departe si fii optimista, doar stii ca totul va fi bine si ca vei fi mult mai fericit fara acea persoana care te face sa plangi in fiecare zi, si nu de bucurie! Fiecare om merita sa fie iubit cu adevarat si sa iubeasca din toata inima!

Orice final reprezinta un nou inceput!

Nimeni nu pleaca dintr-o relatie frumoasa. Niciodata. Orice ar fi. Cand o relatie de iubire te implineste sufleteste, nu pleci.

Hei! Tu care tot promiti, dupa ce ai tot gresit la infinit, ca o sa fie bine. De unde stii asta?  Esti sigur ca te poti comporta normla si ca poti oferi liniste persoanei de langa tine, careia prea multe lacrimi i-ai provocat?

Mi bine intelege ca sunteti intr- relatie toxica si las-o sa fie fericita, fiecare pe drumul lui.

Ciorba reincalzita chiar ca nu mai are niciun gust.

Degeaba tot insisti. Ori e sa fie ori nu e nimic. Ori faci sa fie ori se duce totul de rapa. Asta este cruda realitate. Coboara cu picioarele pe pamant! Daca ai fost ranit si dezamagit de catre perechea ta, si daca te gandesti sa ii mai acorzi o sansa, intai gandeste-te daca nu cumva i-ai mai acordat vreo cateva.

Daca simti ca ai sufletul gol, e timpul sa mergi pe drumul tau si sa lasi trecutul sa ramana trecut. Nu mai reincalzi o ciorba fara gust, deoarece i se va pierde si mai mult din gust. Va deveni si mai insuportabila, precum si relatia voastra care va face mai mult rau, decat bine!