Vreau sa cred in iubire – Cuvinte frumoase  de dragoste

Vreau sa cred in iubire. Tu mi-ai sarutat sufletul intr-o alta viata iar acum te astept sa apari in viata mea si sa ma faci fericita. Vreau sa iti ofer tot ce am mai bun in inima mea.

Iti simt prezenta. Te astept in viata mea, strain frumos. Te iubesc inca de dinainte de a te cunoaste! Atat de diferiti, dar atat de apropiati! Din ce in ce mai aproape.

Nu, nu vei mai plange niciodata. Voi fi langa tine, te voi strange tare in brate.

Simti tu oare cat de mult te doresc in viata mea? Cui sa ii ofer eu oare atata iubire, daca nu tie, inger bun?! Vino, hai vino in viata mea. Te astept. Vreau sa te iubesc din ce in ce mai mult. Nimeni nu te poate iubi la fel de mult, intr-o maniera atat de pura!

Vreau sa visam impreuna, sa zambim impreuna, sa ne bucuram de viata dar

tinandu-ne de mana si adorandu-ne din ce in ce mai mult. Stiu ca iti doresti aceleasi lucruri ca si mine. Simt asta.

Vreau sa cred in iubire. Vreau sa cred in tine, in noi. Sa traim o poveste de dragoste unica si sa ne respectam. Sa fim un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Sa aratam tuturor ca sentimentele pure inca exista pe aceasta lume, sa ii convingem pe cei din jurul nostru ca adevarul si optimismul inca exista si ca inimile bune se intalnesc mai devreme sau mai tarziu, exact atunci cand este “momentul potrivit”pentru mangaierea sufletului!

Nimic nu e mai presus decat iubirea! Iubirea pentru viata, iubirea pentru Dumnezeu si pentru tot ceea ce ne inconjoara, iubirea pentru anume persoane, iubirea pentru TOT!

Ofera tot ce ai mai bun in inima si indrazneste sa iubesti asa cum nu ai mai iubit pana acum! Indrazneste sa fii fericit si sa te lasi iubit cu o forta care te poate surprinde!

Viata e atat de frumoasa cand iubesti si esti iubit! Da o sansa inimii tale pentru a fi fericita! Merita o iubire pura.

Dragostea ne face cu adevarat mai puternici, mai buni si mai frumosi.

Vreau ca inima ta sa imi apartina. Vreau sa te fac fericit. Inima mea te cauta, aproape ca te-a gasit.

Vreau sa cred in iubire si sa ne dam o sansa. Vreau sa cred in mine, vreau sa cred in tine. Vreau sa te iubesc cu toata fiinta mea si sa ma iubesti nespus. Vreau sa fim fericiti. Vreau sa fim impreuna. Vreau sa ma imbratisezi cu atata caldura si sa simt ca sunt dorita cu adevarat, pretuita si adorata.

Vreau sa iti ofer inima mea , ce te va iubi cu adevarat.

Iubirea poate fi pretutindeni. Trebuie doar sa o observi. Iubeste-te intai pe tine. Apoi pe mine.

Sa ne tinem de mana si sa mergem prin viata unul langa altul. Iti promit ca voi fi sincera. Vreau sa fiu perechea ta, vreau sa cred in iubire…

Vino, te astept…

Tu, mai crezi in iubire?