Mesaje si urari de “La multi ani” pentru fiul meu

De ziua ta de nastere, mama iti urează din toată inima sa fii fericit, băiatul meu si sa nu uiti nicio secundă că te iubesc mult si ca iti sunt alaturi orice s-ar intampla. La multi ani, cu multi bani, cu sănătate și bucurii!

La multi ani, fiule! Imi amintesc, ca si cum ar fi ieri, ziua în care te-am adus pe lume, comoara mea! Te iubesc nespus si vreau sa iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun si mai pur pe această lume! E ziua ta de naștere, ce repede ai crescut, puiul meu drag! Te îmbrățișez cu toată dragostea, mama.

Fiul meu iubit, vreau sa fiu prima care iti urează, de ziua ta de nastere, sa fii mereu bucuros , cu zâmbetul pe buze, sa ai langa tine prieteni adevărați, sa cunosti iubirea si fericirea! La multi ani! Te iubeste mama.

E ziua ta, puiul meu frumos! Ce repede a trecut timpul, ce repede te-ai facut mare! Parca mai ieri veneam acasa cu tine, de la Maternitate și erai atât de mic…. La multi ani! Sa ai pace in suflet, iubire in viata ta, sa fii inteligent, sa ai prieteni adevărați alaturi, sa stii sa iubesti si sa prețuiești viata, căci este cu adevarat minunata!

Esti minunea mea, dragul meu copil! Pentru mine vei ramane întotdeauna puiul mamei. La multi ani si petrecere frumoasa de ziua ta sa avem! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos si fie ca toate dorintele sa ti se îndeplinească!

Parca mai ieri erai in burtica mea, fiule. Ai crescut, parca mult prea repede. De ziua ta, vreau sa te strâng în brațe și să iti spun că esti minunat, ca mama te iubeste mult si vreau sa iti urez din toată inima un sincer si călduros ” La multi ani!

Fie ca toate dorintele sa ti se împlinească, lupta sa ai o viata minunata, meriți tot ce e mai bun! Iti voi fi alături mereu, fii bun si darnic în viață și Dumnezeu te va răsplăti, fiule! La multi ani!

Fie ca pacea, iubirea, credința, speranta, sa fie mereu prezente în viața ta, copilul meu! La multi ani, băiatul meu iubit, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa nu uiti cat de mult te iubesc. Mama.

La multi, multi ani! Sa fii sincer, darnic, bun prieten, sa lupți pentru idealurile tale, sa zâmbești des, sa te bucuri din plin de viata, sa ai sanatate si succes in tot ceea ce faci! Te iubesc, mama.

Mult succes in viata, sănătate, curaj, pozitivism, dragoste pură, sinceritate. La multi ani, fiule! Esti un om bun, deosebit, sa nu uiti asta! Te iubesc. Mama ta.

Sa ai mereu inima buna, sa ai mereu curaj sa spui lucrurilor pe nume, sa fii mereu voios, sa ai cati bani iti doresti, sa muncești ceea ce iti face placere, sa ai sanatate, sa ai prieteni adevărați alaturi de tine, sa rămâi la fel de bun si de iubitor cu cei din jur! La mulți ani, băiatul meu iubit!

La multi ani, cu multi bani! Sa fii fericit, oriunde vei merge, oriunde vei fi sa zâmbești și sa cunosti bucuria, sa ai parte de tot ceea ce iti dorește inima. Ai grija de tine, puiul meu. Te iubeste mama.

Esti comoara mea. Din ziua în care te-am adus pe lume, am fost cea mai fericita si împlinită! Te iubesc nespus si vei ramane copilul meu întotdeauna, indiferent de varsta pe care o vei avea! La multi ani! Te îmbrățișez.

La multi ani, fiule! Sper ca aceasta zi, sa te găsească linistit si fericit si te bucuri din plin de viata si de petrecerea data in cinstea ta! Bucura-te din plin, râzi din tot sufletul, simte ca trăiești cu adevarat, azi, si in fiecare zi!

Te-am purtat in burtica, te-am îngrijit și te-am iubit din prima clipa. Cresti atât de repede! La multi ani!!! Te iubesc!