Mesaje frumoase si urari de “La multi ani” pentru fiice de ziua de naștere

La multi ani, scumpa mea fiica! Esti tot ce am mai de pret pe lumea asta, esti comoara mea! De ziua ta, mama iti urează sa ai sănătate, fericire, iubire, pace in suflet, bunătate in inima!  Te îmbrățișez cu toată dragostea!

Draga mea fetiță, vreau sa fiu prima care iti urează un sincer si călduros “La multi ani”! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe această lume! Esti minunata, sa nu uiti asta niciodată! Mama iti va fi alături, si iti este alaturi.

De ziua ta de nastere, mama iti urează sa ai parte de succes in viata ta, de zâmbete, de iubire, de sinceritate si de prieteni adevărați. La multi ani, frumoasa mea fiica! Pentru mine vei ramane întotdeauna fetița mea, chiar dacă ai crescut atât de repede!

Ziua in care te-ai născut, a fost cea mai fericita zi! Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-ai ales pe mine sa iti fiu mama. Te iubesc mult si iti urez sa ai tot ceea ce iti doresti in viata ta si sa fii sănătoasă, ani lungi si frumosi de viata! La multi ani!

La multi ani! Sa fii curajoasă, puternică, buna la suflet, pură la inima, sa fii optimistă, credincioasă și să te bucuri din toată inima de viata, pentru ca este minunata! Te iubesc.

Draga mea fiica, sa ai putere sa lupți pentru idealurile tale, sa iti urmezi întotdeauna visurile, sa nu te dai batuta niciodată, căci viata este facuta din suisuri si coborasuri, dar este minunata! Mult succes in viitor si petrecere frumoasa, scumpa mea! La multi ani, sa fii sănătoasă!

De ziua ta de nastere, vreau sa iti urez sa ai parte de mult succes, ani frumosi, multi. Esti parte din mine, scumpa mea fata, esti atat de frumoasa fizic si sufleteste! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a trimis. Sa crești mare si sa fii fericita!

Te-am purtat in pântec, ai crescut atât de repede! Este ziua ta de nastere, încă un an a trecut, esti atat de inteligenta si de iubitoare! La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti, sa iti împlinești idealurile si sa iti mereu capul sus! Esti frumoasa, deșteaptă și puternică! Sa nu uiti niciodata ca mama te iubeste si iti este alaturi.

Esti prietena mea cea mai bună, scumpa mea fetiță. Esti toată averea mea, cea mai mare realizare. La multi ani!

Parca mai ieri erai o fetiță, crești văzând cu ochii, fii curajoasă, iubitoare, fericita! Bucura-te de viata, zâmbește și fii bucuroasă mereu! La multi ani!

Oriunde te vor purta pașii in viata, sa stii ca mama o sa te sprijine mereu si ca te iubeste necondiționat. La multi ani! Sa ai parte de succes, zâmbete, prieteni adevărați, dragoste, viata lunga. La multi ani, fata mea frumoasa!

La multi ani, fata mea bună! Sa ai parte de toată fericirea din lume, o meriți din plin! Esti un copil atat de bun! Te iubesc, te admir si te apreciez. Cu dragoste, mama ta.

E ziua ta de nastere. La multi ani, scumpa mea fiica! Ziua in care ti-am dat naștere a fost cea mai fericita zi din viața mea! Nu imi vine sa cred ce mare ai crescut! Sa ai zile senine, pline de bucurie si succes! Sa fii voioasă si sa ai buzunarele pline cu bani. La multi ani!

Esti o fiică minunata! Zâmbetul tău m-a facut din prima clipa fericita! La multi ani si petrecere frumoasa! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe acest Pământ! Meriți!

In mine vei gasi întotdeauna o prietena, te îmbrățișez cu drag. La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti si sa fii fericita si sănătoasă, draga mea! Te iubesc.

Copilul meu bun, iti doresc o viata linistită, presărată cu bunătate, iubire, fericire, optimism, succes, zâmbete. La multi ani! Mama.