Mesaje de “La multi ani” pentru prietena cea mai bună, de ziua de nastere

Scumpa mea prietenă de ani si ani de zile, vreau sa iti urez de ziua ta de nastere sa ai parte de tot binele din lume, să fii sănătoasă si fericita, si sa ai zile senine. La multi ani! Te îmbrățișez cu toată dragostea!

Sa ai zile frumoase, pline de iubire, curaj, putere, optimism, zâmbete și voie bună, prieteni adevărați si dragoste necondiționată. La multi ani, prietena mea bună!  Meriți tot ce e mai bun pe această lume!

Sa nu uiti niciodata cat esti de frumoasa, de puternică, de iubita! La multi ani! Petrecere de vis iti doresc, scumpa mea prietena cu inima de aur!

Iti doresc sa nu cunosti niciodată stresul, să ai in viata ta mult succes, fericire, iubire, prietenie, zâmbete, sanatate. La multi ani! Te iubesc!

Încă de când eram mici suntem cele mai bune prietene. Anii trec, prietenia noastră este mai puternică! La multi ani! Te prețuiesc, te stimez si te admir nespus.

Cea mai bună prietenă, meriți tot binele din lume! Este ziua ta de nastere, si frumoasa ca tine! Iti doresc sa ti se îndeplinească toate dorintele, să ai succes oriunde te va duce viata, sanatate si iubire! La multi ani!

Liniste, iubire, ani multi si fericiti, de toate sa ai parte! Sa fii puternică întotdeauna și să lupți pentru a realiza ceea ce iti doresti in viata ta! La multi ani, draga mea prietena!

La multi, multi ani! Esti o persoana deosebita pentru sufletul meu. Te iubesc. Sa iti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti si sa fii sănătoasă.

Draga mea, vreau sa stii ca întotdeauna iti voi fi alături. La bine si la greu, voi fi lângă tine. La multi ani! Zile senine, alături de oameni buni si frumosi sa ai. Sa fii sanatoasa si sa zambesti mereu!

Mii de bucurii, mii de zâmbete, mii de îmbrățișare. Sa ai parte de toate si de sanatate, iubire, noroc si pace sufletească! La multi ani!

Iti multumesc pentru toți acești ani de prietenie, draga mea. Esti minunata! La multi ani! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă și să ai putere si optimism sa iti îndeplinești toate dorintele.

Fie ca viata sa iti ofere tot ceea ce iti doresti, scumpa mea prietena. La multi ani cu sănătate și cu multi bani! Simte-te bine azi, de ziua ta de nastere, si întotdeauna! Zâmbește și petrece. Meriți!

Sa fii linistită, voioasă, sa ai saci de bani, sa intalnesti dragostea adevarata si sa o pastrezi in viata ta. Sa fii sanatoasa si fericita. La multi ani! Te iubesc si te îmbrățișez.

Esti in inima, căci esti cea mai buna prietena a mea. La multi ani! Sa nu uiti niciodata ca iti sunt alaturi si ca voi fi mereu! Esti un om minunat.

De ziua ta de nastere, iti doresc sa ai in viata ta tot ceea ce iti doresti, să zâmbești zi de zi, să ai pe cine îmbrățișa zi de zi, să ai zile frumoase ca tine si sa fii sănătoasă caci sănătatea este cea mai importantă! Traieste-ti visul. La multi ani!

Am trecut prin multe impreuna. La multi ani! Te iubesc si iti multumesc ca imi esti alaturi.