Cuvinte frumoase de mulțumire si de iubire pentru mama

Scumpa mama, nu există cuvinte care sa exprime recunoștința mea pentru tine, nici iubirea ce ti-o port. Te iubesc enorm! Iti multumesc pentru toată iubirea si grija oferite! Esti cea mai bună mama si vreau sa stii ca iti sunt alaturi in fiecare secunda! Te îmbrățișez cu toată iubirea ce poate exista pe această lume!

Esti frumoasa, mama. Si puternică. Si atat de isteață! Iti multumesc pentru toate povețele tale, pentru timpul oferit, pentru dragostea si toate zîmbetele, pentru toate imbratisarile tale, pentru sinceritatea si pentru tot ceea ce mi-ai oferit, draga mea mama! Te iubesc mult de tot si imi doresc sa te tina Dumnezeu sănătoasă o sută de ani.

Esti cea mai bună mama! Iti doresc sa rămâi la fel de buna si de linistită. Sa ai zile senine, mama.

Iti multumesc pentru toată dragostea ta infinită, pentru ca stii ce sa spui si cand sa spui. Ma mîndresc cu tine, mama. Esti cea mai pură ființă din viața mea.

Scumpa mama, esti alinarea mea, iti sărut mâinile! Meriți tot binele din lume! Sa ai parte de zile senine, de fericire, de sanatate. Sa te tina Dumnezeu alături de mine o sută cincizeci de ani. Te iubesc nespus de mult! Iti multumesc pentru toate nopțile albe pe care le-ai facut pentru mine, mama. Iti multumesc pentru toată grija purtată, pentru toată atenția ta, pentru toate sfaturile tale, pentru toată dragostea ta, mama!

Esti o femeie deosebita. Te port in inima, draga mea mama, si te voi purta mereu. Căci sunt parte din tine. Bucățică din inima ta, parte din trupul tau. Ma mîndresc ca sunt copilul tau, mama.

Mămica mea, esti nepretuita pentru mine. Iti multumesc pentru toată grija ce încă mi-o porti, deși am crescut si sunt adult acum. Iti multumesc pentru copilăria frumoasa pe care mi-ai oferit-o! Iti multumesc pentru tot.

Esti o femeie puternică, tu imi dai putere sa merg mai departe prin viata si sa nu ma dau bătută, orice ar fi. Tu tii mereu capul sus, oricât de greu ți-ar fi. Tu ai luptat pentru îndeplinirea idealurilor. Tu ma sprijini pentru împlinirea visului meu. Tu ma alini si ma accepti asa cum sunt. Iti multumesc pentru asta.

Tu esti atat de curajoasă! Iti multumesc pentru ca ai crezut in mine. Iti multumesc pentru ca ma faci sa zâmbesc cand sunt tristă, iti multumesc pentru ca ma faci sa vad “partea plină a paharului”. Iti multumesc pentru felul tau de a fi minunat!

Scumpa mama, iti multumesc pentru toate clipele minunate pe care mi le-ai oferit. Iti multumesc pentru toate povețele tale, pentru ca ma înțelegi. Tu ma cunosti cu adevarat, draga mama!

Iti multumesc pentru a ta prietenie! Esti o femeie deosebita care mi-a dat viata, m-a crescut si m-a sprijinit. Iti multumesc pentru toate sfaturile tale, pentru toate plimbările cu tine, pentru toată fericirea pe care mi-ai oferit-o!

Te iubesc si vreau sa fii mereu bine, sănătoasă și fericită! Vreau sa am grija de tine si sa stii ca iti sunt alaturi!