Mesaje frumoase si urari de “La multi ani” pentru bunica

Mesaje si urari  de “La multi ani” pentru bunica, de ziua ei de naștere

Draga mea bunica, tu m-ai îngrijit de mic copil si m-ai ocrotit, tu ma sprijini si ma iubesti necondiționat. De ziua ta de nastere, vreau sa iti urez din toată inima sa fii sănătoasă si fericita alaturi de noi, familia ta. Esti cea mai bună femeie din Univers! Nimeni nu se compara cu tine, frumoasa mea bunica! La multi ani! Te îmbrățișez cu toată dragostea care poate exista pe această lume!

La multi ani, scumpa mea bunica! Tu ai avut mereu grija de mine, sa fiu bine si sa nu sufăr. Te iubesc atât de mult si iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine si pentru tot ceea ce ai facut pentru mine! Esti minunata si meriți tot ce e mai bun pe acest Pământ!

Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt pentru tine, bunico. Dar vreau sa fiu prima care iti trimite un mesaj de “La multi ani”, si vreau sa te felicit pentru împlinirea frumoasei ca este de ….. . Sa nu uiti niciodata ca te iubesc enorm!

Iti multumesc pentru tot sprijinul tau, bunico! Iti multumesc pentru toată bunătatea si toata iubirea ta mare! Esti atat de blândă, de calda, de iubitoare! Sufletul tau e imens, te iubesc mult de tot si iti urez din toată inima sa ne trăiești o mie de ani si sa zâmbești mereu!

Scumpa mea bunica, esti un om atât de bun! Nu am cuvinte sa iti spun cat de mult te prețuiesc, te admir. Vreau sa iti fiu alaturi si iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru nepoții tai! La multi ani! Bucura-te, e ziua ta de nastere! Fie ca binele si frumosul sa fie ale tale, draga mea bunica!

Ai un suflet de aur, bunica mea frumoasa! Sa fii sănătoasă, linistită, fericita, alături de copii si nepoți. Sa te tina Dumnezeu încă o sută de ani! Te iubim mult!

Oriunde voi fi, bunico, sa stii ca ma gandesc la tine. Esti ființa care imi da putere, care imi da curaj si alinare. Te iubesc mult. Azi e o zi speciala, ziua ta de nastere. La multi ani! Toate cele bune.

În această zi deosebita, vreau sa iti spun încă o dată că esti cea mai tare bunica! La multi ani! Sa fii voioasă, sa ai sanatate, să ai prietenii alaturi, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc! Meriți tot ce e mai bun pe acest Pământ, esti icoana vietii mele.

La multi ani, comoara mea: bunica. Sa ai parte de bine, de frumos, pe acest Pământ. Tu dai cele mai bune povete, tu esti cea mai buna fiinta pentru sufletul meu. Imi doresc sa fii sănătoasă si sa fii alaturi de noi multi ani. Te iubesc!

Bucura-te, zâmbește, cânta, esti minunata! La multi ani! Veseleste-te azi, si in fiecare zi! Meriți să fii iubită si fericita! Cele mai sincere gânduri se îndreaptă spre tine, scumpa mea bunica.

Iti sunt alaturi, asa cum si tu mi ai fost alături de cand eram copil, pentru ca te iubesc, te stimez si te pretuiesc! Esti comoara mea, bunico si nu vreau sa te pierd niciodată  Te iubesc si sper ca sunt prima persoana care iti ureaza, de ziua ta, “la multi ani”!

Esti sfânta pentru mine, esti minunata, bunica mea iubită! As vrea sa te tin aproape multi ani de acum încolo si sa ne petrecem ca in aceasta zi, sa radem, sa glumim si sa cântăm. Ador sa te vad zâmbind fericita, alături de familie si prieteni. La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa fii fericita, împlinită!

La multi ani, scumpa mea bunica! Esti ca un parfum in viata mea, tu ma îmbrățișezi si imi dai forta sa merg mai departe prin viata, iti multumesc pentru tot! Te iubesc mult si iti doresc sa ai mii si mii de bucurii, sanatate, bani sa ii întorci cu lopata, iubire, apreciere, respect, fericire. Le meriți pe toate din plin, ai un suflet de zahăr!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *