Mesaje frumoase si urari de “La multi ani” pentru tata de ziua lui de nastere

La multi ani, taticul meu iubit! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa te bucuri in continuare de viata. Iti multumesc ca imi esti alaturi. Esti cel mai bun tata si iti doresc tot binele din lume!

Dragul meu tată, vreau sa fiu prima care te felicita de ziua ta de nastere, vreau sa fiu prima care iti urează multă sănătate, fericire, buna dispozitie, veselie. Zâmbetul sa iti fie mereu prezent pe buze.

De ziua ta, taticule, iti urez din toată inima sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa fii sănătos, voios și curajos, ca si pana acum. Esti modelul meu in viata si nu uita ca te iubesc mult. La multi ani!

La multi ani, taticule! Esti cel mai bun, cel mai curat, cel mai onest bărbat pe care îl cunosc! De ziua ta, ti-am pregatit o petrecere surpriza, ce sper sa te găsească fericit si sănătos si sa te bucure mult! Esti un tata deosebit si te iubesc mult!

Sa ai parte de tot binele din lume, scumpul meu tata! Fie ca binele si frumosul sa fie de partea ta. Este ziua ta de nastere, vreau sa te bucuri din plin, astăzi, si întotdeauna! Te iubesc, te prețuiesc și te stimez. Iti sunt alaturi si voi fi întotdeauna! La multi ani!

În această frumoasa zi, vreau sa iti spun încă o dată cat de mult însemni pentru mine, tata. Esti modelul meu de viata, sprijinul meu, alinarea mea, puterea mea. Tu dai culoare vietii mele, tu si mama mea. Va iubesc mult pe amândoi. La multi ani! Zâmbește zi de zi si fii fericit, clipa de clipa! Meriți tot ce e mai bun pe această lume!

Tu m-ai invatat sa fiu un om bun in aceasta lume si sa iubesc viata asa cum este ea. Tu ma faci sa fiu puternică zi de zi. La multi ani! Iti multumesc pentru tot, tata! Sa te tina Dumnezeu sănătos și să nu uiti ca te iubesc mult!

Mi-ai fost mereu alaturi tata, si m-ai invatat ce este binele si frumosul, în această viata. Te imbratisez cu dragoste si iti urez din toată inima sa fii sănătos, sa trăiești o sută cincizeci de ani, sa zâmbești mereu, sa ai parte de bucurie si împlinire. La multi ani!

E ziua ta, scumpa comoara. La multi ani, tata! Esti cel mai bun tata din Univers! Te iubesc mult!

Mii de bucurii, fericire, împlinire, mii de zâmbete, prieteni adevărați, suflet curat. De toate sa ai parte in viata ta, dragul meu tata! La multi ani, cu multi bani! Te iubesc.

Vreau sa fiu prima persoana care te felicita de ziua ta de nastere, tata! La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa ai familia aproape, sa te bucuri cu adevarat de viata, sa ai mereu parte de surprize plăcute si sa gusti fericirea in fiecare zi!

La multi ani, tata! Gânduri bune, inima curata, fericire si multa sanatate sa ai! Esti cel mai bun tata de pe Planeta! Te iubesc si te îmbrățișez.

La multi ani, sa traiesti o mie de ani sănătos, sa ai de toate pe masa, în casa si in suflet! Te iubesc mult, tatăl meu bun!

Cele mai sincere urări de bine primește din partea fiicei tale, care te iubeste atât de mult! La multi ani! Bucura-te cu adevarat de acesta zi minunata, ziua ta de nastere! Bucura-te azi, si întotdeauna! Te îmbrățișez cu dor.

La multi, multi ani! Sa iti fie viata usoara, sa fii fericit si linistit, sa ai parte de prieteni adevărați si sa rămâi la fel de puternic ca întotdeauna!  Te iubesc, tata!