Mesaje si urari de “La multi ani”, de Sfântul Gheorghe

De ziua ta de nume, prieten drag, iti urez sa ai parte de tot binele din lume, sa fii sanatos , vesel si linistit. La multi ani!

La multi ani, Gheorghe! Porti un nume frumos, de sfânt. Ramai la fel de bun si de frumos la suflet si la trup. Sa fiu iubit(a), sa ai sanatate, caci sanatatea e mai buna decat toate!

Prieten iubit, cu ocazia acestei zile minunatez Sfântul Gheorghe, vreau sa iti urez un sincer si călduros “La multi ani”! Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa ai parte numai de oameni buni si frumosi in jurul tau.

E ziua ta de nume, bucura-te si fiu fericit(a)! La multi ani! Petrecere frumoasa si nu uita ca te iubesc mult si ca ma gandesc la tine, oriunde as fi.

La multi ani, Georgeta! Sa ai viata lunga, sa fii aanatoasa, voioasa si mereu cu idei bune! Ciocneste un pahar si pentru mine.

La multi, multi ani, cu multi bani si prieteni adevărați! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi. Chiar dacă sunt departe, cu sufletul sunt aproape de tine, sarbatorit drag. Distractie placuta de ziua ta de nume!

Nu uita sa mananci o felie de tort si pentru mine. La multi ani! Sa zambesti, sa speri, sa rămâi optimist! Sa fii un om bun. Sa ai sanatate. Un sincer si călduros “La multi ani”!

Draga mea prietena, e ziua ta de nume! Cele mai sincere urari de bine, primeste din partea mea. Te iubesc mult si mi-as fi dorit sa fiu alaturi de tine astazi, fizic. La multi ani!

La multi ani, sa ne traiesti, George! Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca, sa ai alaturi oameni buni si frumosi. Sa nu uiti niciodata ca viata e frumoasa si ca tu meriti din plin sa ii simti dulceata! Sa fii iubit, sanatos si fericit!

Ai un nume atât de frumos! La multi ani, de Sfântul Gheorghe! Bucura-te, fa petrecere, zambeste, fii un om fericit! Astazi si întotdeauna! La multi ani!

Fie ca aceasta zi minunata sa te gaseasca  plin de speranta, optimism, sanatos , vesel si plin de bunatate ! La multi ani!

Vreau sa fiu prima persoana care iti urează, cu ocazia acestei zile superbe de nume, un sincer “La multi ani! Te imbratisez  cu drag si sper sa ne revedem sanatosi!

Fiecare zi sa iti fie minunata. Astăzi este ziua ta! Vreau sa iti urez din toată inima un sincer “La multi ani”! Sa fii iubit si sa iubesti cu adevarat!

Fie ca toate zilele tale sa fie linistite, pline de iubire si de speranță. La multi ani, prieten drag! Te îmbrățișez cu drag si dor!

Iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase momente de ziua ta de nume, dragul meu Gheorghe! La multi ani! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Disteaza-te alaturi de familie si de prieteni. La multi ani! Meriți să fii fericit(a)! Sa ai parte de tot binele si frumosul din lume!

La multi ani! Fa din această zi, una minunata alaturi de prieteni si de familie. Te iubim mult.