Cele mai frumoase cuvinte de iubire si de multumire pentru mama

Scumpa mea mama, am devenit mama și am realizat la scurt timp, cate ai facut pentru mine, pentru a mă face mare.

M-ai purtat in burtica timp de nouă luni, si nu e un lucru chiar atât de ușor sa duci o sarcina la bun sfârșit.

M-ai născut. E atat de greu sa dai viata! Dar atât de frumos!

M-ai crescut cum ai stiut mai bine. M-ai alinat. M-ai dojenit. M-ai ocrotit mereu.

Mama scumpa, iti multumesc pentru toată grija pe care mi-o porti. Si poate, da, daca nu as fi devenit mamă, nu te-aș fi inteles cu adevarat, poate nu as fi conștientizat cat de minunat este sa fii mama, cu toate grijile, cu toate nopțile albe, cu toate dilemele pe care le are o mamă!

Mama, iti multumesc ca mi-ai dat viata si ca m-ai invatat cum sa trec peste obstacolele vietii. Esti minunata, mama! Esti fiinta cea mai puternică pe care o cunosc pe acest Pământ. Întotdeauna ai iesit la liman, indiferent de problema pe care ai avut-o.

Întotdeauna ai gasit solutii si nu te-ai plâns niciodată ca ti-e greu.

Mama, as vrea sa te tina Dumnezeu sănătoasă o sută cincizeci de ani, sa fii veselă și fericita mereu. As vrea sa fii mândră de mine, copilul tau care te iubeste mult, care te apreciaza atât de mult.

Scumpa mamica, pastreaza-ti întotdeauna zâmbetul pe bune! Tu meriți tot ce E mai bun pe această lume, tu esti minunata!

Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, mama! Iti multumesc pentru grija ce încă mi-o porti, deși sunt adult acum, dar tot copilul tau încă sunt.

Te iubesc enorm si as vrea sa am o putere ca sa te fac nemuritoare. As vrea sa te stiu fericita întotdeauna. Meriți asta!

Draga mea mama, imi amintesc dulcea mea copilarie si imi e atat de dor sa fiu copil din nou! Eu nu aveam grijile vietii, eram atât de fericita pe atunci! Aflasem fericirea pură, de copil.

Imi amintesc mâna ta mică ce ne făcea dulciuri. Si noi, copiii tai, ne bucuram atât de tare! Din tot sufletul!

Cand esti copil, te bucuri din lucruri mărunte si esti fericit, fara sa-ti pui atatea intrebari, ca atunci când esti adult si cauti ceva, dar nu stii ce.

Vreau sa nu uiti niciodata ca gandurile mele sunt îndreptate întotdeauna spre fiinta care mi-a dat viata si m-a ocrotit, tu, mama mea cu suflet bun.

Pentru mine esti cea mai blândă fiinta de pe Pământ, mama mea frumoasa! As vrea sa ai parte de tot ce E mai bun si mai frumos pe această lume.

De ti-am mai gresit uneori, tu sa ma ierti, maicuta mea, căci nu am vrut sa te fac sa suferi. Ti-am gresit fara de voie.

Sunt mama acum, si te inteleg perfect, maicuta mea iubita. Nu e usor sa cresti un pui de om. Dar e minunat! Pentru ca toti copiii sunt minuni de la Dumnezeu, trimise pe acest Pământ.

Te iubesc, mama, si iti multumesc ca imi esti alaturi mereu!