Ce sa iei in bagaj cand pleci in calatorie, vacanta

Fiecaruia dintre noi ii place sa călătorească. Toate vacantele constituie prilej de bucurie.

Pentru a avea o călătorie frumoasa, iată ce ar trebui sa nu uiti sa pui in bagaj, atunci când pleci la drum:

1. Haine adecvate vremii de afara. Dacă este iarna, nu uita sa iti iei haine groase la tine. Si un combinezon, daca mergi la ski.

Dacă este vara si mergi la mare, nu uita sa iti pui in bagaj costumele de baie preferate. Minimum doua sa ai. Iar daca ai uitat sa le iei cu tine in vacanta, nu-i asa o mare problemă, deoarece pe litoral găsim multe magazine ce vand costume de baie. Mai scumpe, ce e drept, dar vei gasi de unde sa achiziționezi costume de baie.

Pune-ti in bagaj haine lejere, în care sa te simti comod, atât pentru casa, cat si pentru oras, câteva tinute elegante, în functie de stilul tau vestimentar.

Nu cara prea multe haine cu tine. Calculează numărul ținutelor in functie de numarul zilelor pe care le vei petrece având concediu.

2. Reviste, carti, integrame. Pentru ca vei avea suficient timp sa lecturezi si sa completezi integrame.

3. Aparatul de fotografiat. Dacă ai unul acasa. Dacă nu, nu iti uita încărcătorul de la telefon. Telefonul este cel cu care fotografiem cel mai des tot ceea ce ne place.

4. Nu uita sa pui in bagaj lucruri care tin de igiena personala, precum: deodorant antiperspirant, periuta si pasta de dinti, gel de dus, sapun (deși pe acestea le veti gasi, cu siguranta, în camera de hotel, daca sunteti cazati la un hotel), betisoare se urechi,

5. Daca mergeti pe litoral, nu uitati sa va luati papuci de plajă, prosop de plajă, ochelari de soare, dar si o saltea gonflabila, daca va place sa intrati in apa cu o saltea gonflabila. De asemenea, o șapca pentru a va proteja de soare, este binevenita.

6. Nu uita de crema cu protecție solară, fie ca mergi la mare, ori la munte, sa stii ca este indispensabilă. Iar daca uiti aceste lucruri, le poti lua din magazinele de pe litoral, căci vei gasi suficiente. Nu trebuie sa te îngrijoreze.

Pe lânga crema cu protectie solara, mai trebuie sa ai la tine in bagaj, si o crema hidratanta, cu care sa te dai pe piele dupa ce ai stat la soare, mai ales.

7. Unghiera, forfecuta pentru îngrijirea unghiilor, nu trebuie sa lipsească nici ele din bagajul tau de călătorie.

8. Daca esti femeie, nu uita sa iti iei trusa de machiaj cu tine.

Dacă ești bărbat, nu uita sa iti iei cu tine aparatul de ras.

9. Dacă mergi cu copiii în vacanta, nu uita sa iei cu tine si jucării suficiente, ca sa aiba cu ce sa joace.

10. Dacă mergi cu masina in concediu, ia cu tine ceva de rontait in masina, apa si cafea.

11. Zâmbetul si voia buna! Da, ai citit bine! Nu trebuie sa iti lipsească zâmbetul si voia buna! Pleci in vacanta! Trebuie sa ai un concediu minunat, de vis!

P.S. Fă-ți bagajul din timp, pentru a nu omite sa pui ceva important in bagaj!

Călătorie frumoasa iti doresc!